Calcutta

Calcutta er den største by i Indien, faktisk er Calcutta i Indien en af​de største i verden.

Calcutta er Etableret som en britisk handelssted i det 17. århundrede, byen hurtigt voksede, erhverve et liv og livlighed af sine egne. Dens herlighed afspejles fortsat i bygninger Chowringhee og Clive Street, kendt som Jawaharlal Nehru Road og Netaji Subhash Road hhv. Det er en by, der efterlader ingen ligegyldig-fascinerende, brusende, vrimler med liv, folkeslag, kulturer.

Konsekvenserne kan være et chok ved første, de rickshaws, biler, smukt malede lastbiler, trolleybusser, i skriger af gadesælgere, arbejdere arbejdet hårdt på opførelsen af ​​den enorme underjordiske jernbane, støj og farven af ​​det enorme New Market , travlhed folkemængderne … men snart de rodet indtryk vil sortere sig ud.
[sibling-pages]
Central Calcutta ses bedst i perspektiv omkring den rullende grønne i Maidan, 3 kvadratkilometer park, hvor de tidlige morgen yoga sessioner sørge for de byboere en afslapning fra de belastninger af bylivet. For afslapning af en anden art, kan du besøge Indian Museum, et af de fineste i Asien. Andre seværdigheder omfatter det enorme hvide marmor Victoria Memorial, Octherlony Monument og hovedkvarteret for Rama Krishna missionen. Mod nord for byen er den tavse skønhed Belur Math, og over floden, Kali den botaniske have (med en 200 år gammel Banyan træ, angiveligt den største i verden) og tempel Dakshineshwar.

Rejseguide til Calcutta er den største by i Indien

Calcutta, Indien er en by kendt for at have en alvorlig fattigdom problem. Mens dette er sandt, der er meget mere til stedet.

Calcutta er en koloniale by organiseret i perioden med det britiske styre, hvilket betyder et stort flertal af det er kun en eller to hundrede år gammel. Desværre har vedligeholdelse i byen blevet alvorligt mangler. Helt ærligt, det sted, synes at være faldende ned de fleste steder.

Afvisning af det britiske moniker, har de bengalske locals flyttet til succes ændre navnet på Calcutta til Kolkata. Ændringen har ikke rigtig blevet afhentet med nogen begejstring, men der du går.
Rejseguiden til Calcutta er den største by i Indien

Kolkata er sprængfyldt med mennesker. Der kan være så meget som to gange antallet af mennesker i byen blev designet til at holde. Desværre er en stor del af disse mennesker lever i ekstrem fattigdom. Fattigdomsgrænsen, du har set i film og hørt om gennem arbejdet i Mother Teresa findes i Spar. Det er meget dårlig. Hvis du nogensinde skuffet over din station i livet, bare undersøge eller besøge Calcutta. Du kan finde du har intet at klage over.

Fra en rejsende synspunkt er Calcutta et sted, der enten bør undgås for enhver pris, eller en skal besøge. Hvis du kan stå masse fattigdom, byen har en overraskende kunstnerisk bug. Kunstgallerier, vilde malerier og klassisk indisk musik er på menuen. Kæmpe festivaler som Durga Puja skal ses at blive troet.

Hvis du vil give Calcutta en go, ikke gå på noget tidspunkt i løbet af juni, juli eller august. Mens dette er den smarteste tidspunkt af året, er det også monsunen sæson. Silende regn og Calcutta er ikke gode blandinger.