Rajasthan

Udforsk Rajasthan , der er en skat af historiske og kulturelle værdier. Der er flere religiøse eller pilgrimsfærd steder i Rajasthan, Indien, som har tiltrukket mange pilgrimme fra hele verden. Brahma Temple Pushkar, Ajmer Sharif og Ranakpur Jain templer er nogle af de religiøse steder i Rajasthan, hvor man kan finde åndelig tilfredshed. Kom og oplev rejsen på jordarealer af kameler, forter, paladser, havelis, religiøse monumenter, museer og søer og gøre din ferie til Rajasthan en uforglemmelig oplevelse.

Få dyb indsigt i rige mangfoldighed og farve Rajasthan på din tur til Rajasthan. En Tour til Rajasthan Indien Tilbyder ypu en rig underholdning som sightseeing, dyreliv safari, kamel safari, camping og meget mere adventureous aktiviteter i Rajasthan. Du kan nyde mange ting danner en kamel ride på sandklitter, folkemusik kunst i Rajasthan, shopping i Rajasthan og udforske Rajasthan Cusine.

Der er mange turistmål i Rajasthan , som giver dig en fremragende smag af arkitektoniske vidundere, og du kan udforske mange turistdestinationer på din tur til forskellige byer i Rajasthan som Tour til Ajmer, Alwar, Jaipur, Jaisalmer, Kota, Mount Abu, Pushkar og meget mere spændende ture til Rajasthan.

Mens dine Ture til Rajasthan du kan bo på forskellige Hoteller i Rajasthan . Du vil finde mange hoteller i Rajasthan Indien leverer moderne faciliteter og elskværdig gæstfrihed, som tilbydes af verdensklasse luksus hotels. Rajasthan Hoteller kan du nyde Rajasthani Food. Rajasthan Cusine adskiller sig i alle regioner i Rajasthan og har sin egen smag.