Rejseguide Chennai

Chennai tidligere kendt som Madras, denne 369-år gamle by er hovedstaden i den sydlige delstat Tamilnadu og er Indiens sjette største by i form af befolkningen med en anslået befolkning på 7.450.000 (Det 2005). Chennai fungerer som en af ​​de vigtigste gateways til Sydindien og har en blomstrende lokal kultur og kunstscene og er en af ​​de vigtigste destinationer for medicinsk turisme. Det anses som en af ​​verdens hurtigst voksende byer selvom rækker 13. i hensyn til renlighed.

Det er på Coromandelkysten af Den Bengalske Bugt og har den anden længste stranden i enhver kommune i verden.
Chennai
Indien2

Indien1

Indien

Chennai har flere kendte strande :

Elliots BeachMarina Beach, er 12 km lang og byder på gode muligheder for ture og har en meget bred sandstrand forstranden . Dens bredde er op til 300 m ( 985 ft). Marinaen i Madras er den anden længste urbane strand i verden . Det er en elegant promenade med blomsterbede langs dens baner. Langs kysten er der mange bygninger bygget under det britiske kolonistyre. The South Beach Road løber forbi Madras University, Senatet Hus, Chepauk Palace ( Nawabs af Carnatica engang holdt deres domstol her). Det er den mest populære samlingssted for lokalbefolkningen , især om aftenen og i weekenden . Det kan også få meget overfyldt på disse tidspunkter. Stranden er forholdsvis mindre overfyldt i de tidlige morgener og mere behagelig. Gå langs Marina i aften for at køle af og spise sprød ” Sundal ” ( boilt , krydrede linser ) , friskfangede fisk og Murukku (en type af tørre nudler ) . Se solopgangen fra stranden er en oplevelse i sig selv . Det er ikke en svømning strand , selvom du vil se folk fuldt påklædt tage delvise dips. Andre mindre kendte steder i Marina : Anna Square: Dr. KN Annadurai , tidligere Chief Minister Tamil Nadu var en meget respektabel personlighed blandt folk i Tamil Nadu. Det er beliggende i centrum af en park og indgangen er attraktiv. Selvom opført her Anna Square er ikke en skal se sted .

Breezy Beach – Valmiki Nagar ( Thiruvanmiyur ) Edward Elliots strand , er spredt langs kysten sydpå fra Marina. Det er også den nat stranden for Chennai ungdom. Denne strand er forholdsvis støjsvage og det ligger nær Besant Nagar . Ved slutningen af ​​denne strand er Velankanni kirken og Ashtalakshmi templet. Gode ​​veje, fortove, gå spor belyste sand, gør et besøg på denne strand en sand fornøjelse. Det kan få virkelig overfyldt i weekenden så godt.

Breezy Beach ligger i roligt kvarter i Valmiki Nagar ( Thiruvanmiyur ) i Chennai. Det er mindre og mindre populært end Elliots strand. Denne strand er ikke så kommercialiseret som Elliots strand , og er dermed mere stille og fredeligt. Aftener er meget behageligt og med blide blæsende her , er masser af turister, tiltrukket mod denne strand. Da den boligområde omkring denne strand er besat overvejende af unge fagfolk, der arbejder i IT / ITES industrier , har denne strand forvandlet til en hot-spot for dem. Det er mindre forurenet og miljøvenlige. De, der leder efter en rolig , kølig og blæsende sted at slappe af, denne strand er det bedste sted i Chennai.

Covelong som det var kendt tidligere, er en lille fiskerby beliggende 40 km ( 25 miles) fra Chennai på vej til Mahabalipuram . Nu er det en luksus beach resort . Der var et fort bygget af Nawab af Carnatic , Saadat Ali . Det var her , at den franske General Labourdonnais landede sine tropper i 1746 . Senere blev det taget af Robert Clive i 1752 og ødelagt. The Beach er adskilt fra fastlandet ved kanalen , der løber fra Chennai til Mahabalipuram . Taj Group of Hotels kører Fishermans Cove Resort med værelser i de vigtigste bygninger og hytter og sandstranden her. Solbadning her tiltrækker langt mindre opmærksomhed end i byens strande .