Honshu

Getaways er beregnet til at tage en person væk fra alle de hurly og granvoksne af livet at perfekt fred og ro. En ideel flugt ferie kan således være på et sted, hvor du omfavne skønheden i naturen i fuldstændig ro. Det paradigme eksempel på dette er Japan, hvor de besøgende selv har opdaget utallige smukke getaways. Så lad os tage et kig på nogle af de populære og ideelle getaways i landet stigende sol. Nogle ofte besøgte getaways i Japan er som følger:
· Hagi-det er en nice historiske arkaisk Samurai og slot by i landlige Japan. Det ligger nær den vestlige spids af Honshu Island. Hagi har nogle af de vidunderlige museer og strande. Den Joka-Machi gamle samurai kvarter er værd visitng i Hagi. Udover dette Kumaya Art Mueseum, den Kasuga Shrine nær Joka Machi og Sho-in helligdom er den skal besøge steder i Hagi.
· Idzumo er én blandt de fire vigtigste Shinto helligdomme i Japan. Det kaldes også hjemsted for guder. Helligdommen har enorm historisk betydning.
· Sekigane er også en fantastisk japansk getaway. Det er en lille landsby, der har varme kilder og kystnære bjerge. Ved afslutningen af denne lille, men rolig og fantastiske landsby er en gåtur op gennem bambus lunde til Kamei Park.
· Kyoto Fu halvøen er en lille halvø, der gør en stor getaway. For at nå denne halvø du nødt til at køre fra Kumihama til Mineyama, Omiya og Miyazu. På den sydlige del af Omiya er der en lille skrin, der også er religiøst og historisk ganske betydelig.
· Den Wakasa Wan (Bay) er en anden genial tilflugtssted. Den Wakasa Wan National Park er meget populært her.
· Obama Bay, der strækker sig til Oshima halvøen er også en genial getaway. Tilsvarende Tsunegami Hanto halvøen, der har Rocky Mountains er også et besøg værd.
· Du kan også gå til se Tojimbo Cliffs. Disse er placeret på et punkt i Echi-zen Kaigan (kyst) National Park. Det er en populær turistattraktion på grund af sin eksotiske skønhed. Hvis du besøger her glem ikke at gå til det lille fiskerleje, Anto nærheden.
· De centrale bjerge af Honshu øen er en stor lokke de besøgende. Denne ø har en samling af forskellige bjerge kendt som Central Alperne. Det er en stor glæde og enestående mulighed for at se disse verdensberømte is-udjævnede bjerge. · Den Shiwaku Shoto Øer er en øgruppe nær Oakayama der har mange små samlinger af øer i Inland Sea. Hon-Jima og Mukkuchi-Jima øer gør der ønsker getaways.
· Bortset fra disse i stedet for Hokkaido i Japan er anerkendt som en top romantisk getaway. Tilsvarende er der andre passionerede getaways såsom Ikspiari, Vinus Fort, Lovers Cape og Kobe Portpia.
Men dette er kun toppen af et isbjerg, for der er mange andre kendte og venter på at blive opdaget getaways i Japan.