Galapagos

Galapagosøerne: Galapagosøerne (Skildpaddeøerne) er en moderne Edens Have og et levende evolutionslaboratorium; Galapagos er intet mindre end fantastisk. Øerne er toppen af mægtige undervandsvulkaner, og har aldrig været i forbindelse med det Sydamerikanske kontinent. Det betyder at øernes flora og fauna er udviklet i fuldstændig isolation. Det var bl.a. det, der gjorde det muligt for Charles Darwin at udvikle sin berømte evolutionsteori. På Galapagos kan man svømme blandt hammerhajer, pingviner, søløver og hundredvis af tropiske koralfisk og rent faktisk sove på en vulkan!

Galapagosøerne består af 13 større øer og mange små. De ligger ca. 1000 km ud for Ecuadors kystlinje og har et samlet areal på ca. 7.800 km². Der bor omkring 14.000 mennesker på fem af øerne; Santa Cruz, San Cristobal, Floreana, Baltra og Isabela. Sidstnævnte er den største med et areal på ca. 4.500 km².

Klima: Fordi Galapagosøerne ligger lige midt på ækvator, er der varmt det meste af året. Den varmeste periode er fra januar til april med gennemsnitstemperaturer mellem 22 og 31° C. April til december betegnes som den “kolde” sæson, med gennemsnitstemperaturer på 19-27° C.

Galapagos er bestemt et besøg værd for naturelskere og alle der kan lide at dykke.

Floreana Island
Genovesa Island
San Cristobel Island

Galapagos-øerne er en af de smukkeste steder at besøge. Galapagos-øerne har nogle af de mest fantastiske øer og så meget dyreliv at du ikke vil være i stand til at få nok af dette store sted. Der er 15 øer at besøge i denne vidunderlige rejse ferie. For at udforske disse øer, du går med vand. Du kan gå på krydstogter eller gå med båd til forskellige øer. Visningerne du vil se i Galapagos-øerne er noget, du gerne vil sikre, at du har et kamera med.

De forskellige former af klipper og terrænet er unikke. Derudover de dyr, der kalder Galapagos hjem omfatter nogle meget sjældne arter, der ikke er kendt for at leve noget andet sted på jorden, bortset fra lejlighedsvis ved en zoologisk have. Dette er en chance for at se denne dyreliv op tæt og personligt i deres habitat.

Galapagos-øerne har så vidunderlig udsigt over forskellige historiske steder. Som du rejser fra den ene ø til den anden, vil du lære om historien om hver enkelt, da de alle er forskellige.
Galapagos
I Galapagos-øerne, er dyrelivet en af de mest populære ting at se på din rejse. For krybdyr, har de alt fra jord krybdyr til vand krybdyr. De har også en række skildpadder og firben. De mest populære er de Galapagos skildpadder, der har været vist på tv-shows og tidsskriftartikler. For pattedyr, har de alt, der spænder fra søløver, pukkelhvaler, kaskelothvaler, spækhuggere, flaske nosed delfiner, og den fælles delfin.

Galapagos-øerne har også mere end et dusin forskellige slags jord og hav fugle for dig at nyde på dit besøg så godt. Den mest populære attraktion mens besøger Galapagos-øerne er de vilde dyr, der kalder dette område hjem. Dyrelivet her er noget af det mest fantastiske dyreliv du nogensinde vil se. Så sørg for at få fat i dit kamera til at indfange vidunderlige og fantastiske billeder af disse fascinerende skabninger.

Hver ø har en række forskellige dyr. Der er nogle dyr på øerne, der ikke er bange for mennesker, og du behøver ikke at være bange for dem begge.

Du kan nyde solen garvning på nogen af Galapagos-øerne. Sørg for at bruge god brug solcreme, som det kan få temmelig varmt, uanset hvor du er. Strandene undertiden kan være dækket af sæler får deres sol badning gjort for dagen. Så sørg for at være rart og dele med dem. Du kan også nyde en smule af Snorkel i havene og se flere skabninger under havet. De tilbyder også fantastiske vandreture pletter for dig og familien til at tage og se flere af de smukke øer og naturligvis mere dyreliv. De vidunderlige krydstogtskibe, du kan tage til disse øer er tjene morgenmad, frokost og aftensmad hver dag til deres gæster.

Så ikke kun er du tager et krydstogt, men også besøge de vidunderlige Galapagos-øerne og tager i alt, hvad det har at tilbyde, såsom dyr, historien bag øerne og også den vidunderlige natur. Til din næste familieferie, så tjek hvad Galapagos-øerne har at tilbyde.