Rejseguide Mexico

Mexico er et knudepunkt for forskellige interesser og kulturer. Folk, der rejser til Mexico vil blive vidne til mange rige og forskelligartede kulturer og underholdning. Fra museer og operahuse til idylliske badebyer, vil rejsende i Mexico absolut ikke bede om noget mere.

Sandsynligvis et af de steder, som folk, der rejser til Mexico vil helt sikkert nyde er badebyerne udenfor hovedstaden. På toppen af listen er Acapulco, som er undertiden benævnt Riviera i Mexico for sine hoteller, kasinoer og badebyer. Det Acapulco er et meget populært turistmål, hvor man også kan gøre dybhavsfiskeri samt andre former for vandsport. En anden paradis for folk, der rejser til Mexico er Mazatlan, som ofte holder de internationale fiskeri turneringer samt præ-fasten karnevaler. Jagt og fiskeri er også ting, der vil interessere folk, der rejser til Mexico. Man kan også finde i Mazatlan et observatorium og et af de højeste fyrtårne i verden. Andre strande at rejsende i Mexico ikke bør gå glip af, er Cancun Island, Puerto Vallarta og Los Cabos samt cozumel.

Rejser til Mexico også åbner døren til en verden af kunst og drama. Med sine mange museer, er Mexico et af de vigtigste museum rejsemål i verden. De Chapultepec Park huser flere af disse berømte museer, den vigtigste af dem er National Museum of Anthropology. Andre museer at rejsende i Mexico også bør besøge, er Museum of National History, Snail Museum, Technology Museum, og Museum of Modern Art, der kan prale af den fineste samling af mexicansk maleri herunder mestre som Diego Rivera, José Clemente Orozco , David Alfaro Siqueiros, og Rufino Tamayo. Børn vil også nyde Mexico City Zoo og Papalote, en børns interaktivt museum.

Rejser til Mexico vil ikke være komplet uden at besøge Basilica de Guadalupe, der markerer stedet for Virgin Mors udseende i 1531. The Metropolitan Cathedral er en anden rejsedestination i Mexico. Med sin barok og nyklassicistisk facade, er kirken et godt eksempel på arkitektoniske kunstarter.

En anden mexicanske arkitektonisk mesterværk er Chapultepec Castle, som engang fungerede som præsidentens bolig. Slottet har også den vægmalerier af mexicanske maler Juan O ‘Gorman samt Memorial til Infant Heroes. Los Pinos, som er den officielle residens for den mexicanske præsident, er også på grund af slottet.

Der bør udvises forsigtighed ved rejser til Mexico

Der bør udvises forsigtighed ved rejser til Mexico

Monumenter bugne i Paseo de la Reforma, et træ-line boulevard, der huser Mexicos vartegn. Rejsende vil helt sikkert elske monumenter som Angel of the Independence, symbolet på landets nationale identitet, Cuauhtemoc Memorial og Diana Cazadora, statuen af Diana den Huntress.

Hvad der rejser til Mexico uden shopping for souvenirs? Zona Rosa eller Pink Zone er en ideel shopping paradis. Indenfor området er restauranter, boutique torve, butikker og hoteller. En anden shopping-distrikt er Alameda Park, som grænser op til Palace of Fine Arts.

Historie fanatikere vil også elske at rejse til Mexico berømte religiøse by Teotihuacan, hovedstaden i pre-Aztec civilisation. I Teotihuacan, vil rejsende til Mexico finde Pyramid of the Sun og Pyramid of the Moon, to pyramider, der vender mod hinanden, hvilket giver en fantastisk udsigt over de omkringliggende regioner fra toppen.