Rejseguide Acapulco

En af de mest spændende byer i verden, Acapulco er berømt for sin eksplosive natteliv, postkort strande, ubegrænset vandsport, førsteklasses hoteller, gourmetrestauranter og betagende fysiske skønhed Acapulco Bay!

Her vil du finde massive natklubber, der er state-of-the-art templer sanselighed pakket væg-til-væg med smukke mennesker feste indtil solopgang. Acapulco er varmt vand bay og uberørte strande har været uimodståelig for mennesker siden de dage i det aztekiske rige. Den spanske erkendte straks de strategiske fordele ved den perfekt formede bugt og brugte det som deres base for at udforske på tværs af Stillehavet. Faktisk var Acapulco den eneste havn i den nye verden tilladelse til at modtage spanske galeoner fra Filippinerne og Kina.

Alt fiskeri i Acapulco, kaseiners sejlfisk, er legendarisk, i virkeligheden, det er nyheder, når nogen ikke fange en fisk. Den snorkling og dykning her er første sats, og der er ikke noget så spændende som at hoppe på en jet-ski og ridning med fuld gas på tværs af Acapulco Bay!

Acapulco rejseguiden

Du er sikkert allerede bekendt med Acapulco hvis du nogensinde set den Wild World of Sports på ABC. Acapulco blev udstillet hyppigt som placeringen af disse sketchy Cliff Diving konkurrencer. Du ved, den ene hvor skøre mænd sprang et par hundrede meter ind i en pulje af vand mellem klipperne. Heldigvis behøver du ikke at klippe dykke for at nyde Acapulco i Mexico.

Byen ligger nedenfor og på bjerge stikker på off af en smuk bugt. Stedet er visuelt imponerende og strandene er meget rart. Der er dog én potentiel ulempe at Acapulco. Byen er skræddersyet til turist på en stor måde. Du kommer ikke til at finde nogen autentiske mexicanske kultur, medmindre du hovedet ind i bakkerne.