Glasgow

Glasgow er allerede en top turistmål for mange rejsende i Europa. Hvis du tænkte på at gå på ferie til Glasgow, kan du blive begejstret for at lære om Glasgows verdensberømte kunstsamlinger. Glasgow har nogle af de bedste shopping i Europa. Der er en fyr, Gallery of Modern Art of Glasgow og masser af museer og interessante underholdning. Hvis du tænker på at tage en ferie i Storbritannien, kan du besøge Glasgow.

Interessante steder i Glasgow

At komme i gang, så lad os se på nogle interessante steder, som er populære hos Glasgow turister.

Glasgow Cathedral – Glasgow Cathedral blev bygget omkring den trettende og femtende århundrede. Under reformationen periode i 1560, overlevede det truslen om at blive revet ned og anses for at være den eneste der stadig står autentisk katedral fra denne æra. Dens gotiske stil struktur gør for en vidunderlig arkitektonisk perle at opdage på dine rejser. Den er åben for visning gennem næsten enhver tid af året.

The Lighthouse – Fyrtårnet i Glasgow er et nationalt center for arkitektur og design. Det var engang en avis kontor for Glasgow Herald. Over 700.000 mennesker har allerede besøgt det siden det åbnede sin dør. Den indeholder nu gallerier, shopping, et par cafeer og en miniature udgave af “Wee Folkepartis City”.

The Gallery of Modern Art – The Gallery of Modern Art i Glasgow er en af ​​de mest populære moderne kunstgallerier i Storbritannien. Det huser moderne kunst, de fleste med temaet tage sociale spørgsmål. Det er åbent næsten hele året rundt og børn er velkomne. Bed om en gratis rundvisning.

Glasgow Tower – For en unik arkitektonisk perle, så prøv at besøge Glasgow Tower. Det er det første tårn der nogensinde er skabt, der drejede fuld cirkel, og ikke bare toppen. Hele tårn kan cirkle rundt fra basen. Der er skærme inde omkring Glasgow fortid og viser planer for den fremtidige udvikling. Fra udsigtsplatformen øverst, kan besøgende se ud så langt som 40 miles.

Forslag til aktiviteter i Glasgow

Shopping og aktiviteter i Glasgow gøre for en fornøjelig tid, mens du besøger byen. Tjek disse kan ikke gå glip funktioner.

Merchant City Area – Området hedder Merchant City indeholder alle mulige butikker fra tøj til bøger og antikviteter og meget mere. For ikke at nævne de forskellige restauranter og cafeer til at stoppe ved for en cuppa.

Klubber i Glasgow – Hvis du er på udkig efter en klub for dans eller møde de lokale, så prøv nogle af de mere populære dem. Sub Club ligger på Jamaica Street. The Arches er på Argyle Street. Garagen er på Sauchiehall Street. Hver enkelt af disse klubber tilbyder op unik sjovt og nemt kan findes.

Pubber i Glasgow – For en samling af autentiske britiske pubber, Glasgow tilbyder en række af dem. Leder du efter real ale eller levende musik? Der er en række af pubber som passer til enhver smag. For eksempel,. Hvis du ønsker en mere fashionable crowd, chef for Bar Soba på Mitchell Lane

Hvor at spise i Glasgow

En ferie i Glasgow er ikke komplet før du har et måltid på en af ​​de mere berømte restauranter. Prøv et par af disse forslag.

Aurora Restaurant – For fødevarer udformet efter skotsk køkken, prøv Aurora Glasgow Restaurant på 2 Port Dundas Place. Alle retter er kogt til orden, herunder liflig lækkerier som stege skorzoner med skaldyr vinaigrette eller Gressingham Andebryst. Middag kan koste kun £ 30 per person.

16 Bryres Road – For et Brasseire menu, vil du ønsker at afprøve 16 Bryres Road. Du vil ikke have nogen problemer med at finde det, selvom det er en lille restaurant. Det er en favorit for lokalbefolkningen i Glasgow og med god grund. Det blev opført som en af ​​de bedste restauranter i Glasgow i en række magasiner. Du kan finde Confit lam skulder, grillet filet af hellefisk sammen med svesker og mandel chokolade brownies med clotted cream noteret på menuen.

Bluu – Bluu i Glasgow tilbyder en europæisk menu til sine lånere. Beliggende på 60 Trongate Albion Street, Bluu menu består af ravioli med krydret ananas salsa og lækker Iced Malteser parfait med hvid chokolade sauce. Bluu s velsmagende måltider vil spænde fra £ 20 – £ 40.

Hoteller og Indkvartering i Glasgow

Efter shopping og besøge museer og en nice måltid, vil du ønsker at slappe af i et hotel, som fortsætter Glasgow oplevelse. Prøv disse stærkt anbefales Glasgow hoteller.

Carlton George Hotel
Dreamhouse Serviced Apartments
Express by Holiday Inn Glasgow City-Riverside
Alexander Thomson
Best Western Fenwick Hotel
Glasgow City Charing Cross Premier Travel Inn
Rennie Mackintosh Hotel (Central Station)
Quality Hotel Central Glasgow
City Inn Glasgow
Ramada Glasgow City
Crowne Plaza Glasgow
Victorian House
Charing Cross House
McLays Guest House
Hampton Court Hotel
Millennium Hotel Glasgow
Buchanan Hotel
Atlantic Hotel
Townhouse Hotel
Argyll Hotel
Manor Park Hotel
The Belhaven Hotel
Albion Hotel
Erskine Bridge Hotel
Swallow Hotel Glasgow
Brunswick Merchant City Hotel
Merchant Lodge Hotel
Busby Hotel
Dean Park Hotel
The Normandy Hotel
Glynhill Hotel and Leisure Club
Devoncove Hotel Glasgow
Express By Holiday Inn Glasgow Airport
Ambassador Hotel
Menzies Glasgow Hotel
Tulip Inn Glasgow
Malmaison Glasgow
Corus Hotel Glasgow
Campanile Hotel Glasgow
Thistle Glasgow
The Spires Serviced Suites
Novotel Glasgow Centre
Jurys Glasgow Hotel
Jurys Inn Glasgow
Radisson SAS Hotel Glasgow
Fraser Suites Glasgow
Best Western Ewington Hotel
Dreamhouse City Centre
Artto Hotel
A-listen Apartments, Glasgow
Euro Hostel Ltd
Crowwood House Hotel
By Serviced Apartments og hytter
Rennie Mackintosh City Hotel
City Apartments
Express by Holiday Inn Glasgow Theatreland
Holiday Inn Glasgow Theatreland
City Apartments Glasgow

Underholdning i Glasgow

Der er ingen mangel på underholdning for besøgende til Glasgow. Tjek disse kan ikke gå glip begivenheder.

IMAXâ Theatre – Beliggende på 50 Pacific Quay i Glasgow Science Centre, IMAXâ Teater byder på underholdning for hele familien. Se film, der udforsker verden omkring dig. Med en stor skærm og toppen af ​​den linje teknologi, er det IMAXâ teater åbent næsten hele året.
Glasgow
Kongens Teater – Beliggende på Bath Street i Glasgow, kongens teater åbnede i 1904. Med sin mest smarte design, spiller teater vært for professionelle og amatører spiller ens. Find musicals og pantomime og drama forestillinger ved at besøge kongens teater.

Glasgow er vært for tusindvis af besøgende på ferie hvert eneste år. Kom og vær med i det sjove, mad og flair, der kan findes i Glasgow.

Glasgow International Airport er 10 miles vest for byen og Glasgow Prestwick Airport er 30 miles til sydvest.

Buchanan Bus Station er centrum for alle langdistance-busforbindelser.
Glasgows hovedbanegård tjener sydlige Skotland, England og Wales og Queen St Station tjener nord og øst for Skotland.

Glasgow har en fin offentligt transportsystem med en undergrundsbane, tog og busser, og taxier er rigelige.

Klima i Glasgow:
Vejret i Glasgow er mildere end i resten af ​​Skotland på grund af sin position. Det bliver Golfstrømmen nuværende op Clyde Estuary. Plus, luftfugtigheden som følge af dets placering i Clyde Valley medvirker til at opvarme området.

Overnatning: fra billige ophold til luksus resorts
Check på internettet for rækkevidde, beliggenhed og omkostningerne ved Glasgow hoteller

Events: hvad der er på og hvad der er hot

* Januar ser på to uger Celtic Connections musikfestival.
* Februar er tidspunktet for kærlighedens by festival, der fejrer St Valentine.
* Glasgow største kunst begivenhed er den to-ugers West End Festival af musik i juni. Juni er også tidspunktet for RSNO Proms, en række klassiske koncerter.
* Kort efter kommer Glasgow Jazz Festival i juli.
* På et mere skotsk tema, vært Glasgow World Pipe Band Championships i midten af ​​august.