Besøger et fremmed land oversøisk kan være spændende og endda en smule skræmmende. Den ukendte kan være både et stort eventyr og en potentiel katastrofe. Her er et par steder af interesse og betroede logi steder anbefalet af andre feriegæster.

Opholder sig i Venlige København

København er en af ​​Danmarks mest populære destinationer for turister. Den er udstyret med den Trivoli Gardens, en kombination forlystelsespark, tivoli og naturskønne haven, der giver sjov og underholdning for hele familien. Rundetårn observation dæk er også populær for sin panoramaudsigt og spektakulære landskaber. Glyptotek er et interessant statue af Den lille Havfrue rejst i 1913 til minde om HC Andersens historie af samme navn. Frederiks Kirke er også populære hos de besøgende denne store marmor barokkirke stod ufærdige fra 1770 til 1874 og blev endeligt afsluttet i 1894. Populære logi mens i København er: Hilton Copenhagen, Copenhagen Marriot Hotel, Avenue Hotel, Radisson SAS Scandavic Hotel, Radisson SAS Royal Hotel Copenhagen og The Square.

Besøger Smukke, Cultural Odense

Besøgende til Odense vil ønsker at inkludere Egeskov Slot på deres rejseplan samt Odense City Museum, Carl Nielson Museet Museum, The Railway Museum og HC Andersens Barndomshjem. Også populære er den Frydenlund, en smuk natur center og dyrepark, den inspirerende St. Canutis katedralen og Odense Zoo, som vil give sjove timer til alle i din rejse selskab. Hvis du stadig har energi, Brandts Klaedlfabrik Kunstmuseum, kan Friluftsbaget Water Park, Museum of Photographic Art og den stadig populære Aquatic Verden efterlade dig udmattet og smiler ved udgangen af ​​dagen.

Efter at have besøgt alle de spændende udstillinger, Odense tilbyder for besøgende, kan den trætte rejsende få en god nætter resten på The Hotel Amsger gennemsnit 114 dollar en nat, The Hotel Domir for omkring $ 84 en nat, The Best Western Hotel Knudsens Gaard til et gennemsnit på 195 dollar en nat, Clarion Hotel Plaza, $ 205 et værelse, og The Tulip Inn City Hotel Odense for omkring $ 171 per nat per værelse.

Mens Danmark har mange vidunderlige seværdigheder og oplevelser, er det nødvendigt at indsnævre nogle få valgmuligheder og vælge dine stopper før indstilling på din udforskning af alt, Danmark har at byde på. Den holder opført her, er på ingen måde en altomfattende liste over alle de attraktioner til rådighed, men er tænkt som en vejledning til at toppe din interesse og invitere personlig udforskning af attraktioner i Danmark og hjælpe dig med at planlægge en rute, som passer til dine individuelle smag og interesser .

Danmark har meget at tilbyde fuglen watcher samt den ekstreme søger spænding og alle os i mellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts