Kroatien

Rejseguide til Kroatien
Udforsk skønheden og spændingen at Kroatien har at tilbyde!

Kroatien er det perfekte rejsemål for alle, der er på udkig efter en spændende ferie, der er centreret omkring den smukke natur. Takket være sin mangfoldige terræn, blev Kroatien faktisk nævnt som destination of the Year i 2006 af National Geographic Adventure Magazine. Kroatien virkelig lever op til sit officielle turisme slogan “The Middelhavet som det var engang.”

Klimaet i Kroatien er typisk for Middelhavet og giver mulighed for behagelig ferie hele året. Den bedste sæson for sejlads i Kroatien er tidligt på sommeren med gode vind i maj og juni hovedsagelig fra S / SE. Formiddag tendens til at være rolig med vinden øgede senere på eftermiddagen til omkring 15 til 20 knob. Månederne juli og august se roligere forhold, som er OK for dem, der ikke har noget imod kørsel. Sommertemperaturer gennemsnit mellem 26 og 30 ° C, og havtemperatur i sommeren er omkring 25 º C.

Kroatien ligger i Sydeuropa. Landet byder på en bred vifte af terræn. Gennem de nordlige områder, vil du finde søer, bakker og sletter. Kyster Adriaterhavet er ganske stenet, mens Gorski Kotar og Lika har bjerge der er skovrigt. Ligesom terræn, er Kroatiens klima også meget varieret. Ud over terræn og klima fastlandet Kroatien, er der også over tusind forskellige øer, som udgør offshore Kroatien.

Kroatien er mest kendt for sine betagende nationalparker. I alt er der otte forskellige nationalparker i hele Kroatien. Ud over nationalparker, kan prale Kroatien ti forskellige naturparker. Ifølge kroatisk lovgivning, er nationale og naturparker begge er beskyttede naturområder.
Kroatien
Ud over de vidunderlige naturlige attraktioner i Kroatien, tilbyder alle de større byer en blomstrende natteliv. Der findes et utal af lækre restauranter, og mange af disse træk levende musik til din lytteglæde. Hvis du er på udkig efter barer eller pubber, vil du ikke have svært ved at finde dem.

Samlet set er Kroatien virkelig er det perfekte rejsemål for nogen. Med lidt søgning, skal du være i stand til at finde en rimelig pris for en flyvning derovre. Når du ankommer, vil du opdage, at du kan have en masse sjov til en rimelig pris. Overnatningssteder i hele Kroatien er også godt prissat og ganske behagelig. Uanset hvad du forsøger at komme ud af din ferie, vil du være i stand til at finde det i Kroatien!