Hvar Island

Hvar Island ligger i Adriaterhavet og tilhører Kroatien. Øen breder sig ud på 80 km fra vest til øst, og det er virkelig paradis for sine turister. Folk over hele verden besøger alle fire store dele af Hvar Island som sine overraskelser er mange og forskelligartede.

I løbet af sin eksistens, blev Hvar Island vide af andre navne også, afhængig af hvilken kultur den tilhørte. Først var det kendt som Pharos, og efter at det blev kaldt Piteyeia (omkring det tredje århundrede f.Kr.), som vi kender fra den græske digter Apollonius af Rhodos. Mens det var under romersk herredømme blev det kaldt Pharia og senere Fara. Slaverne, folk der besatte øen i middelalderen, navngivet øen Hvar. Selv om øen var under slaviske besættelse, en masse af indbyggerne var romersk-talende og overbevist slaver til at ændre det officielle navn en gang mere, denne gang i Quarra. I det ellevte århundrede italienerne ændret navnet igen i Lesina (betyder skov), et ord fuld af mening, fordi der på det tidspunkt var øen perfekt kendetegnet ved en træagtig terræn. Dette navn blev holdt indtil det nittende århundrede, da det blev ændret tilbage til Hvar Island.

Dette sted eksisterer i dag under navnet på Hvar Island, men Hvar Kultur har længe været uddød. Det siges, at denne kultur eksisterede fra år 3500 til 2500 f.Kr. Den Hvar Island er en vigtig brik i Kroatiens historie er en af ​​de vigtigste litterære centre i dette land under renæssancen. I dag er det kendt som en producent af lavendel, honning og vin, og disse aspekter kan være charmerende for dem interesseret i at stimulere deres sanser. På grund af dens klima og unikke position, er det Hvar Island hjem til en masse forskellige arter af flora og fauna som den kroatiske Fighting Tudse. Et interessant faktum om Hvar Island er, at det bliver 2800 timer sol om året. Som du kan se, er der ingen mulighed for nogen at kede sig på denne ø, fordi det genforener historie og kultur for dem med denne slags interesser, og det kan være et fantastisk sted at slappe af ved badning i solen og beundrende naturen.

Der er mange byer at besøge på denne ø, hver med sin egen historie og tiltalende egenskaber. Byen Hvar havde en befolkning på lidt over fire tusind mennesker i 2001. Det kan være en turistattraktion, fordi det er det sted, hvor den første offentlige teater blev åbnet i Europa tilbage i 1612. Byen Stari Grad ligger i den nordlige del af Hvar Island havde næsten tre tusinde indbyggere i 2001. Det er stedet for nogle af de første menneskelige bosættelser på Adriaterhavet fra antikken. Jelsa, en by i den centrale nordlige del af øen, er det siges at have haft en befolkning på cirka 3,600 tilbage i 2001. Det fjerde område, der kan fange din opmærksomhed er byen Sucuraj, en by med maleriske skønhed beliggende på den østlige cape i Hvar Island. Sucuraj er blevet kåret officielt centrum af den østlige del af Hvar Island. Byen siges at være 2300 år gammel, hvilket kan fascinere enhver. Byen er blevet velsignet med mildt klima og et smukt land side, som gør det endnu mere perfekt til fordybelse og afslapning. De 400 mennesker bosatte sig her lever turisme og fiskeri derfor enhver person, der er interesseret i denne placering vil blive modtaget med åbne arme og vil have en vidunderlig tid.

Den Hvar Island menes at have været beboet siden år 5000 f.Kr. Siden da har en masse forskellige kulturer, der bor der i hver aldersgruppe, man kender forladt deres eget fingeraftryk på stedet. Den yngre stenalder beviser sin eksistens i historien om Hvar Island ved et fragment af keramik stammer fra år 2500 f.Kr. Den bronze keramik og bakketop sites repræsenterer bronzealderen. Jernalderen efterladt en masse af bosættelser, herunder et slot, de fleste af disse bosættelser blev endda udstyret med nogle rudimentære former for forsvar. Derefter blev de gamle grækere meget interesseret i Hvar Island. Rester af den græske koloni kan stadig ses gennem nogle af forsvaret vægge, der stadig står. Efter grækerne, forlod en masse forskellige kulturer deres arv til de mennesker på Hvar Island, ligesom romerne, byzantinerne, slavere, venetianerne, tyrkerne og endnu nyere stater som Østrig, Frankrig, England og Rusland havde deres egen indflydelse.

Den Hvar Island er et fantastisk sted for en ferie. Et af de få steder, hvor du kan slippe væk fra storbyen og alle dens problemer, et sted, hvor du virkelig kan fange din ånde og slappe af. Spadsereture på en skovklædt hav sti eller en uge af stille liv i et af de maleriske landsbyer at se, hvordan livet er uden nogen forbindelse til civilisationen. Den Hvar Island er en lempelse himlen. Der er en masse steder at beundre som en af ​​de monumenter i den Hvar Island, Saint Lawrence Church, der er kendt for indsamling af malerier af gamle mestre. Den Hvar Island har også en af ​​de største naturist lejre. Der er simpelthen ingen måde du kan få keder sig her.

Et af de få steder, at mennesket ikke har ødelagt endnu, Hvar Island er et must se ligesom andre berømte steder i verden. Det er bare, at det ikke har haft så megen omtale og det er måske grunden til dens skønhed forbliver uberørt. Du kan nyde udsigten og du kan se, hvordan indfødte folk bor der. Dette vil give dig en idé om den måde, vores forfædre levede uden at skulle arbejde i højt planter og forurenede miljøer. Som en kendsgerning, er det nødvendigt at sige, at Hvar Island er et af de perfekte steder du kan besøge bare af sig selv.