Belgien

En tidløs skue, Brügge er en charmerende by fuld af middelalderlig smag. Dens arkitektoniske skatte lokke øjet, der afslører en by med rig historie. Serene kanaler og stramme brostensbelagte gader gribe din fantasi, lokke dig til at udforske mere og mere.


1. Markt Square Se verden gå ved i en af Markt Squares mange caféer og restauranter. Et levende åbent område, slappe af med en kop kaffe som rotteræset scuttles omkring dig.
2. Basilica of the Holy Blood Efter hjemkomst fra korstogene, vendte Greven af Flandern med, hvad der menes at være Kristi blod. Uåbnet til denne dag, den levn forbliver i denne 12. århundrede kapel.
3. Groeningen Museum Brugge er velsignet med mange fine kunstmuseer, især Groeningen, med belgiske og hollandske malerier, herunder værker af Jan Van Eyck og Hieronymus Bosch.
4. Vor Frue Kirke Menes at være den eneste skulptur at have forladt Italien i hans levetid, Michelangelos Madonna er en smuk marmor tal bragt til Brugge i 1506 og har til huse lige siden i Vor Frue Kirke.
5. Memling Museum Oprindelig bygget som et middelalderligt hospital, den Memling Museum byder på et fascinerende indblik i Brügge gammel historie. I dag er museet er en del af St Johns Hospital kompleks.
6. Zand højtider Juli, august og september er vært for disse nogensinde populære loppemarkeder. Flokkes folk til at inspicere kunst, håndværk og souvenirs, der tilbydes på de livlige basarer.
7. The Belfry En af de store vartegn for byen, den 83 meter høje Belfry tårn dominerer byens centrale torv. Går helt tilbage til 1240, blev den oprindelige tårn ødelagt af brand og efterfølgende genopbygget. Forcere de 366 trin til en storslået udsigt over byen.
Belgien
8. De Canals Nogle gange refereret til som ‘The Nordens Venedig “, Brügge er et utal af kanalen netværk. Oprindeligt en vigtig handelsvej, der i dag kanalerne udelukkende anvendes til turisme og er en fantastisk måde at se byen fra et andet perspektiv.
9. Den Minnewater Lokalt kaldet ‘The Lake of Love’, denne fortryllende sø står ved indgangen til byen. Elegant svaner pryder søen som giver kommanderende panoramaudsigt over byen. I løbet af sommeren, spiller pop koncerter i den tilstødende park, lokke folkemængderne fra nær og fjern.
10. Beguinage Hvis de travle og overfyldte centrum gader bliver for meget, kan ro blive din i haven af Beguinage, et kloster for de Benediktiner søstre, der stadig bor der i dag.