Rejsguide til Bulgarien

Bulgarien tilbyder fornøjelser for hver en smag. Tænker på en aktiv ferie? Bulgarien har det – svømning, skiløb, ridning, klatring, jagt, fiskeri … Tænker på afslappende – fantastisk natur, solrige strande, helbredende kurbade, klostre og kirker, gæstfrie byer og landsbyer … Ancient kultur, endeløse strande og en smaragd hav, høje bjerge med fantastiske kløfter og huler, klare søer og floder fyldt med fisk, brede dale, helbredende kilder, gammel kultur, gæstfrie mennesker, fristende retter og vine, forskellige flora og fauna …

[pagelist_ext show_first_image=”1″]

Alle indkvartering steder i Bulgarien er blevet kategoriseret i henhold til det 5-stjernede internationale system. Privatisering har haft en positiv effekt og i dag er landet stolt af hoteller og restauranter, der opfylder den moderne verden standard.

Når du er klar til at once in a lifetime oplevelse af en bulgarsk ferie, kan du overveje et privat hjem udlejning til din kilde til logi. Hoteller kan være rart, men opholder sig i et privat hjem lejet til lejligheden kan give dig en chance for at se den virkelige Bulgarien. Udforske naturen, gå ind i landsbyen og besøge med beboerne, og se, hvordan det føles faktisk gå hjem, til en hytte eller villa i slutningen af ​​dagen, lever som bulgarerne gør. Eller prøv en strand hus, hvis det passer dig eller en lejlighed, hvis du foretrækker en mere urban indstilling. Lær at kende de lokale folk ved at leve blandt dem for et forlænget ophold af et par uger vil give dig en chance for at lære noget af sproget, eller hvis du allerede taler bulgarsk at børste op på dine færdigheder. Det vil også give dig en chance for at lære lokale historie på en meget unik måde, fra folket selv. Du vil sætte pris alle de ligheder af bulgarsk kultur med din egen, og lære at værdsætte forskellene så godt. Bulgarerne er en vidunderlig, venlige mennesker med en rig kultur og
historie. At tage sig tid til at leve blandt dem, at kende dem som venner og naboer, er virkelig en oplevelse, du vil altid huske.

Bulgarien

Private boliger til leje til vacationers i Bulgarien kan findes i forskellige prisklasser. Hvis du søger efter luksus, der er villaer til rådighed. Hvis noget mere rustik passer til din smag og budget, så mindre boliger og endda gamle gårde er til rådighed til at appellere til enhver smag. Blot som eksempel, omfatter en ejendom to soveværelser, queen size senge, køkken, vaskeri, badeværelse, central spiser og satellit-tv, telefon og video, at de fleste turister er vant til at have. Forestil dig selv om hygge og komfort kommer tilbage til huset efter en dag af syne ser at sidde ved pejsen, drikke et glas af en lokal vin, der har en let middag af pasta, og nyder den fred og ro i dine omgivelser. Opholder sig i et hotel i en stor by vil helt sikkert vise dig turisten hot spots, men opholder sig i et privat hjem, vil vise dig den ægte Bulgarien.

Der er så mange vidunderlige steder at besøge i Bulgarien som:
– Nessebar – smuk lille by på Bulgariens Sortehavskyst et par timer syd for Varna. Endnu en af ​​Bulgariens mange UNESCO World Heritage Sites.
– Sozopol – sammen med Nessebar det er de to kystbyer med traditionelle huse og gamle grave sites.
– Bansko – en smuk gammel landsby i Pirin bjergene med renoverede boliger, sten væg, og brostensbelagte gader, men i stigende grad overhalet af resort hoteller. Godt sted for skiløb om vinteren og vandreture om sommeren. Fødestedet for den bulgarske vækkelsesbevægelse. Hvis du ønsker en ægte bjerg landsby erfaring, der er et par andre landsbyer i nærheden, hvorfra man kan vælge. I begyndelsen af ​​august en årlig Jazz festival bliver afholdt i byen. Skiiers og snowboardere kunne finde BanskoSki nyttige.

Bulgarien tilbyder turistattraktioner over hele året. Mest populære er sommer badebyer, langs hele sortehavskysten. Om vinteren talrige skisportssteder er der for at tiltrække turister. Der er mange spa, trekking og historiske destinationer, der tilbyder utrolig rig mangfoldighed af oplevelser.

Der er hundredvis, måske tusindvis af mineralvandskilder rundt om i landet, så det er noget du hellere smage og drikke. Ayrian og Boza er to traditionelle Balkan ikke-alkoholiske drikkevarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts