Rhodopi

Ok, så jeg kender Bulgarien er ikke sandsynligt, at være det første sted til at tænke på, når man tænker på en ski ferie. Men ville du blive overrasket over at erfare, at Bulgarien bliver en stadig mere populær destination for ferierende i hele Europa og verden. En ny race af europæisk land, er Bulgarien begyndt at bygge hen imod at blive et industrialiseret, storby nation. Den østeuropæiske nation har en overraskende dybde af historie og kultur, og er virkelig et fremragende sted at opdage. Med denne national vækst kommer udviklingen af dens iboende passion for skiløb, og det er tydeligt i hele landet, med forskellige skisportssteder skyder op over det hele.

Bulgariens mest anerkendte skisportssted er Bansko. Som følge af massive investeringer i Bulgarien, især i udviklingen af turisme, er Bansko undergår en omfattende renovering og modernisering, for at skabe en facilitet, der kan konkurrere på verdensplan. Samt tid og penge på at udvikle hoteller, luksuriøse lejligheder, skilifte og andre faciliteter, der er også en hel del, der investeres i raffinering de faktiske skråninger selv, at sikre en høj kvalitet, internationalt acceptable betingelser for skiløb. Med imponerende sne dækning fra slutningen af november frem til foråret, er Bansko et ideelt sted for et skisportssted, og dette afspejles i dens stigende popularitet. Den smukke landsby selv er rig på historie og tradition, og du vil finde folk meget varm og indbydende; ivrig efter at behage, og at du har en god tid.

 

En anden af Bulgariens store skiområder er Pamporovo, beliggende på Rhodopi Mountain. En grundigt moderniseret udvej, Pamporovo byder på en bred uddannelse akademi og velholdt skiløjper for alle evner. Den mest sydlige feriested i Europa, Pamporovo nyder godt af en særdeles solrige klima, med omkring fire måneders solskin og masser af sne. Det betyder, at du vil aldrig være på ski i alt ubehagelige forhold! Pamporovo er også mere end tilstrækkeligt udstyret til at håndtere ferierende i form af hjælpetjenester, og har for nylig afsløret planer om en state of the art-skiliften. Med så meget tid og investeringer bliver brugt på disse skråninger, det virkelig er et ideelt tidspunkt at besøge Bulgarien.
Rhodopi1
Selvfølgelig skønheden i Bulgarien som en stor skiløb placering er, at det er relativt uberørt og uopdagede. Det betyder, at du kan drage fordel af de fremragende faciliteter uden at skulle kæmpe med for mange turister. Således Bulgarien giver en glimrende mulighed for at nyde skiløb i eace og roligt, i idylliske omgivelser. I forbindelse med en tur i Bulgarien, er du kommer til at betale betydeligt mindre end andre europæiske lande for samme fantastiske vejr og fantastisk skiløb. Bulgarien er virkelig en win / win placering for enhver skiferie.
Med en sådan omfattende investeringer i nationen, er Bulgarien en op og kommer feriemål, da det skubber i retning af europæisk integration. Ved at pleje en stadig styrkelse turistindustrien, er nationen vokser konstant, og det er en god nyhed for skientusiaster, der kan drage fordel af sine fremragende naturressourcer og ski resort faciliteter. Derudover, med sådan en kvalitets-orienteret tilgang, er Bulgarien udfordre de mere industrialiserede europæiske nationer med hensyn til service og producere. For en lav pris, høj kvalitet skiferie, har Bulgarien for at være en overvejelse, så hvorfor ikke booke din ferie, og oplev Europas bedst bevarede skiløb hemmelighed for dig selv?