Grækenland

Rejseguide til Grækenland – Grækenland er beliggende i det sydøstlige Europa, placeret på den sydlige ende af Balkan-halvøen. Landet ligger på mødet mellem Europa og Asien og Afrika. Grækenland besidder en utrolig arv fra det antikke Grækenland, det romerske og det byzantinske rige, og en spændende arv fra næsten fire århundreder med det osmanniske styre. Grækenland betragtes som fødestedet for demokrati, vestlig filosofisk tænkning, de Olympiske Lege, litteratur, statslære, naturvidenskabelige og matematiske principper og drama herunder både tragedie og komedie.

Grækenland – et modsætningernes land

Det er et land af smukke modsætninger, en konstant rejse i tid, fra den nuværende til fortiden og tilbage igen.
Gå gennem olivenlunde, gennem jordfaste fortidsminder. Flyt til klynger af tyndt beboede øer. Roam fra strandene til stenede bjergrige terræner og udforske betagende sceneri. I Grækenland står du ved korsvej for kulturer, farver og civilisationer, du føler storhed af historie og varme af at være på den sydligste del af Europa. Du kan opleve den skiftende tankeproces, indflydelse og erfaring. Et land med en enestående velhavende historisk fortid, beboet af mennesker, der stirrer trygt og optimistisk ind i deres fremtid.

Et land, selvom statistisk lille, er enorm i sin mangfoldighed. Et landskab, der har givet os tusindvis af postkort billeder, men er stadig utrolig levende og umulig at fange. En destination, hvor der kan hver besøgende finde sin egen specielle sted at forlade kroppen og sindet til vidunder. Grækenland er et land af smukke modsætninger, en konstant rejse i tid, fra den nuværende til fortiden og tilbage igen. I Grækenland blandingen af ​​billederne bliver mere end blot fantasi og bliver til virkelighed.

Charterrejser fra Aalborg til Samos i Grækenland
Charterrejser fra Aalborg til Samos i Grækenland

Grækenland har en særdeles lang og begivenhedsrig historie med en mangfoldig kulturel arv, som både formet og er blevet formet af kulturer i hele Mellemøsten, Nordafrika og Europa. Gennem denne enorme mængde af historiske særegenheder stiger en betydelig symbol, hvor landets identitet bliver taget til fange, Akropolis i Athen. Den største og fineste fristed for både moderne og antikke Athen, dedikeret primært til sin mæcen, gudinden Athene, dominerer byens centrum.

Akropolis ‘betydning er fanget gennem sin position som en demokratisk emblem. Akropolis er den historiske websted, du ikke kan gå glip af. Et sted, hvor demokratisk grundlag blev formuleret og implementeret, mens omgivet af kritisk filosofisk tænkning, er Akropolis for at være en hjørnesten i udviklingen af ​​den vestlige civilisation.

Når du besøger Akropolis, Broadways underrettet om sin historie, vil føle sig som betaget som om de var de første til at opdage “Den Hellige Gral”. Mens der på Akropolis du er overladt til at beundre den smukke by Athen i al sin herlighed, kan dit sind undre sig tilbage i tiden, og du kan forestille dig selv som levende som de gamle athenerne gjorde. At være en del af noget så vigtigt, selv om for en kort eftermiddag, er absolut værd at forfølge.

Grækenland bør betragtes som et rejsemål for alle. Du kan læne fra rejser til Grækenland, til dette Middelhavsland. Historien folket, ideer og alt græsk kultur står for, vil helt sikkert ændre dit syn på livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts