Rhodos

Rejseguide til Rhodos
Rhodes (Rhodos eller Rodos på græsk), ligger mellem Kreta og nær øst i Det Ægæiske hav. Rhodos er den største af de Dodekanesiske øer. Opkaldt solen ø eller ø af lys der er næppe nogen dage, hvor solen ikke skinner.

Med sit subtropiske klima og over 3,000 timer med sol om året kan du være garanteret en god tan på din ferie. Rhodos er en af ​​de mest populære ferieøer i Grækenland – selv grækerne selv kommer til Rhodos for en ferie fra fastlandet.

Rejsebøger til Rhodos

Hvad du bør se på Rhodos
Kolossen på Rhodos, som ragede 120 meter høj ved byens havneløbet indtil den blev ødelagt i et jordskælv, og som senere tjente som inspiration for den franske billedhugger Auguste Bartholdi, da han skabte Frihedsgudinden som en gave til USA.

Grøn og bjergrige, Rhodes er kendt for sin naturlige skønhed, fine arkitektur og sin kosmopolitiske charme. Det er den mest populære af de Dodekanesiske øer, og den fremragende udvalg af arkitektoniske skatte og top museer bringe besøgende året rundt.

Hvad med en anderledes ferie på Rhodos i Grækenland?

Rhodos er den største ø i Dodekaneserne. Det er kendt for the Colossus, et af de syv vidundere i den antikke verden, som blev desværre revet ned. Rhodos har alt fra smukke strande til en frodig, grøn interiør, en hovedstad fyldt med energiske og støjende aktivitet og en af ​​de bedste solskin posterne i Grækenland. rock-rose er så produktiv her, at det er blevet kaldt “Island of Roses« og Whiles den nordlige kyst er kendt for sine aktive ferie resorts syd tilbyder nice strande og en langsommere, mere enkel tempo i livet.
Rhodos
Dodekaneserne (Tolv Øer eller Dodekanes) er den sydligste øgruppe i det græske øhav. Besøg Rhodos og Kos, øer fuld af historie og nice strande, Symi og Patmos er øer ufordærvede fra civilisationen.

Vidste du, at “Dodecanese” betyder “tolv øer” på græsk, og det er grunden til disse grupper af øer engang kaldes “Tolv Øer”.

De 14 Dodekanesiske Øer har en masse at byde på. Du vil finde en vidunderlig blanding af arkitektoniske stilarter østlige og vestlige civilisationer. Næsten hver ø har sine klassiske levn, dens Crusaders ‘slot, og dets traditionelle landsbyer.

Rhodos Vejret
Meltemi Vinden på Rhodos har sit højdepunkt i juli og august. Det starter uregelmæssigt i juni, blæser stærkere i juli til september og igen sporadisk i oktober Disse nordlige vinde gør indgreb i nogen itinirary og overveje en envejs-charter fra Kos til Rhodos i løbet af juli til september.