Rejseguide Chania

Rejseguide til Chania

Chania er den næststørste by på Kreta, den største af de græske øer i Middelhavet, med en anslået befolkning på omkring 70000 mennesker på tværs af dens længde og bredde. Det ligger langs den nordlige kretensiske kyst og bliver rost for sit potentiale for turisme. Byen består af en typisk Middelhavet vejr med solrige tørre somre og lidt fugtige og regnfulde vintre. Tusinder besøger Chania hvert år for at få et glimt af sin antikke fortid, og også at få en smagsprøve på sine Middelhavets strande og havet resorts. Der er andre alternativer, bortset fra de sædvanlige værelser for at have bolig i Chania, som omfatter self catering lejligheder og villaer til overkommelige priser.

Byen Chania kan opdeles i to store townships, de gamle og de nye, hvor sidstnævnte er den større og mere udviklet af de to søskende. Den gamle by, som ligger ved siden af ​​den gamle havn, fungerer som det grundlag, som den nye urbane infrastruktur blev udviklet i den moderne æra. Byen blev tidligere beskyttet med de gamle venetianske fæstningsværker, der blev bygget omkring 1538 AD. De østlige og vestlige resterne af disse fæstningsværker kan stadig blive opdaget allerede nu. Den gamle by og de omkringliggende områder det udgør kernen i det, vi kender som byen Chania disse dage. De to byer smelter sammen til én enhed fra den sydlige fronten, men de er adskilt af havet barriere i den nordlige del. Mange rejsende foretrækker at have bolig i Chania på denne naturskønne joint, mens de tilbringer ferie i Grækenland.

[sibling-pages]

Den centrale del af det gamle township kaldes Kasteli, og menes at være beboet af mennesker siden den neolitiske tidsalder. Området er geografisk sikkert og befordrende for de bebyggelser. I vandkanten ved det giver de rette fysiske barriere og den nærliggende havn og frugtbare dal i det sydlige område hånd det over den nødvendige næring. Selv om de har været delvist ødelagt i Anden Verdenskrig, stadig den gamle township i Chania bliver betragtet som den smukkeste af alle de kretensiske regioner. En anden region Splantzia ligger ved siden Kasteli, og er ligeledes værdsat for sin fredfyldte kulisse. Nogle friske udviklingsplaner bliver planlagt for denne region nu, som også vil forsøge at oksekød op mængden af ​​feriebolig i Chania.
Chania
Den anden søster af den gamle Chania er den moderne township, hvor de fleste af Chanias befolkning bor og arbejder for et levende. Der har været en betydelig migration af de lokale i løbet af de sidste to årtier mod de moderne forstæder og landdistrikterne omgiver dem. Trods have fået tag af moderniteten, kunne de nye områder af Chania stadig findes med en god historisk arv at fremvise til omverdenen. Dette skyldes, at mange nye områder blev udviklet i løbet af de sidste to århundreder og dermed gøre det muligt for nogle af de historiske bygninger, der skal bevares selv i dag.

Man kan se derfor, hvorfor Chania var et ideelt sted for at tilbringe ferie i Grækenland. Stedet er fuld af historiske steder og bærer alle de nødvendige infrastruktur for hosting verden udenfor. Det er godt forbundet med det græske fastland og resten af ​​verden gennem forskellige midler. Man kan vælge at bo i Chania derfor, mens du er på ferie i Grækenland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts