Rumænien

Rumænien er Et sted, der har set den politiske uro i den hårdeste omfang, men har stået sin prøve tid. Et sted, hvor mysterier udfolder sig omkring hvert hjørne. Når naturen har skænket sine største gaver. Velkommen til Rumænien. Indtil den moderne historie blev skrevet Rumænien var hovedsagelig under indflydelse af krigene. Så blev grebet i hænderne på den kommunistiske regime. På trods af de wraths af wraths af tid landet har stået oprejst og i dag er det en af ​​de kulturelt avancerede og uddannelsesmæssigt banebrydende lande i verden.

Den historiske betydning af Rumænien er oprettet ved tilstedeværelsen af ​​de mange slotte overalt. Den største attraktion af turister til landet er dens storslåede slot. Byg i oldtiden, er de stadig synger lore af Den Europæiske storhed og rumænsk fortid. Atmosfæren i dem er fyldt med mystik, og det er en én gang i en livserfaring, som hver turister tager tilbage. De Peles, Corvin er to af de mest berømte slotte i Rumænien. Rundvisninger tager turisterne rundt slottene give dem oplysninger om de historiske kendsgerninger.

Som de fleste europæiske nationer Rumænien også har en rig kunst og kulturhistorie. Arkitekturen i landet gør det skiller sig ud danne partiet. De historiske kurver på de berømte bygninger giver derefter en unik royalty. Bukarest, hovedstaden, er også den kulturelle hovedstad i landet. Landsbyen liv Rumænien er afbildet i et museum dedikeret til den. The Village museer besvare alle spørgsmål i hovedet på de turister om han landdistrikterne baggrund af landet. De malede klostre Bucovina står der siden 1500-tallet og er en udformning af stor arkitektonisk historie Rumænien.

Det er ikke svært at finde store mennesker fra denne europæiske nation, men en prins, der har gjort dette land en legende er af Transsylvanien. Det Dracula er en legendry karakter, som har haft et varigt indtryk på de mennesker i alle aldre og baggrunde. Slottet af Dracula står i al sin pragt i Transsylvanien. Myter fra hinanden er det nu blevet et af de mest bymæssige områder af landet. Men den mystiske fornemmelse stadig holde turister dumbfound.

Bukarest, er den kapital, beliggende i Valakiet regionen i den sydlige del af Rumænien. Det har fået al politisk aktivitet. Det har fået verdens omdømme inden for uddannelsesområdet. Et internationalt kollegium for medicin ligger i Bukarest, som tiltrækker studerende fra hele verden. Den franske indflydelse på byen er tydeligt i arkitekturen på mange bygninger i byen. Det er blevet døbt som “lille Paris ‘på grund af netop denne grund. Hvordan nogensinde skønheden i planlægningen af ​​byen har forladt det ser meget grøn og tavs. Det er en beroligende oplevelse at være i enhver rumænske by og Bukarest topper listen. Én ting sjældent fundet i Europa er fundet i Bukarest i overflod – lovliggjorde hasardspil. Byen byder på nogle af de bedste casino værelser og kombineret med det faktum, at det er lovligt gør det til en favorit blandt turister. Den typiske køkken Rumænien er rig med beacon og kød. Desserter har også deres karakteristiske smag.
Rumænien
Landet har gennemgået hårde tider i den politiske undertrykkelse ikke kunne undersøge alle muligheder for turisme. Nu kommer ud med økoturisme-programmer for at tiltrække turister. Way to go!

Planlægger en ferie? Well Rumænien er “det” sted at være … det er den mest forskelligartede land med hensyn til klima, terræn, flora og fauna, sneklædte bjerge og en lummer kystlinie-du kan stå på ski på sne eller på vand!

Det er beliggende i det sydøstlige Europa. Rumænien er omgivet af Ukraine mod nord, Ungarn til sin nordvest, Moldova mod nord øst og Bulgarien i syd. Den berømte flod Donau flyder gennem Rumænien fra nordvest mod øst ind i den lige så berømte sorte hav efter dannelse af en malerisk delta-den berømte Donau-deltaet!

Rumænerne er kendt for at være meget venlige og gæstfri mennesker. Det nationale sprog er rumænsk og andre medtager ungarsk og tysk. De fleste rumænere kan også kommunikere flydende på engelsk.

Hvordan kommer man til Rumænien?
Hvis du er i Europa, kan du komme til Rumænien med tog, vej eller en sø krydstogt!
Hvis du er i en anden del af verden så den mest bekvemme flyselskab er den østrigske. For oplysninger om flyvningen, kan du enten besøge en international rejsebureau i dit område, eller bestille dine billetter online sidstnævnte er at foretrække, hvis du ønsker at bevæge sig rundt og opdage det sted på din egen og selvfølgelig hvis du har gjort det ved tidligere ferier til andre steder. Du kan vælge en tour pakke, hvis du ikke er alt for sikker på at gå på egen hånd.

Steder at bo når du er i Rumænien:

Hvorfor ikke prøve det 4-stjernede Hotel Europa i Eforie Nord. Beliggende i en dramatisk indstilling med udsigt over bugten i det naturskønne Efories Nord.

Eller måske tilbringe din ferie på 3-stjernet Vox Maris Club Resort Hotel en ideel korte træk sommer destination. I Costinesti Vox Maris er en selvstændig klub udvej og er et perfekt sted at nyde Sortehavet.

Eller endelig hvorfor ikke bo på fremragende værdi Raluca Hotel i den smukke Black Sea Beach Resort af Venus.

Steder at besøge i Rumænien

Strandene langs Sortehavets kyst i Rumænien er din bedste satsning. Rumænien har en 225 miles strækning af de smukkeste uberørte hvide sandstrande stiplede med hoteller og naturlige kurbade. De søer og floder i Donau-deltaet er et andet sted til fritid og for den romantiske på hjerte!

For historien entusiast
Der er en række af gamle slotte og fæstninger og stadig intakte middelalderlige byer for historie buff at besøge. De mest berømte slotte er Peles slot, Bran Castle, Corvinesti slot og det kongelige palads Bukarest. Blandt de bedst bevarede middelalderlige byer er Brasov, Sibiu og Sighisoara. Et af Sighisoara mest berømte attraktioner er Clock Tower også kendt som Rådets tårn bygget i det 14. århundrede, en anden berømt attraktion er Vlad Dracula eller Dracula House. De malede klostre er en anden meget interessant må se sted i Rumænien!

Spas siges at have været startet af romerne og Rumænien er hjemsted for en tredjedel af Europas mineralvand og varme kilder. Rumæniens vigtigste kurbade ligger på Mangalia, Neptun, Eforie Nord, Covasna, Slanic Moldova, Vatra Dornei, Borsec, Sovata, Tusnad, Calimanesti, Govora, Herculane, Buzias og Baile Felix.

Aktiviteter i Rumænien:
Da Rumæniens forskelligartede terræn, klima, flora og fauna kan du vælge mellem en række aktiviteter såsom fugleture, camping, cykelture, fiskeri, golf, vandreture, ridning, rafting, skisport.