Azorerne

De ni øer, der udgør Azorerne kaldes Santa Maria, São Miguel, Terceira, Graciosa, Pico, Faial, São Jorge, Corvo og Flores. Så vidt vi ved, de er alle fra en vulkanudbrud og stadig synes at være aktiv så langt som at registrere seismiske bevægelser. Kultur, tradition og religion har altid været tæt forbundet, og derfor er der en stram uafgjort mellem de festlige festlighederne afholdt rundt omkring på øerne i de små kapeller fra den 26. august til den 31.. Denne fest er at hædre den Hellige Ånd, som øboerne føler vil beskytte dem mod enhver naturkatastrofe, især dem forbundet med dets vulkaner.

Af alle områder, at Portugal engang besad, stadig kun Macao, Azorerne og Madeira tilbage. Under kommando af Henry Navegator, blev disse øer en meget vigtig stop over for skibe, der sejler i Atlanterhavet. Derfor modtog de besøgende fra hele verden, der ikke kun bragte rigdom og historier, men også frugter, krydderier og planter. I 1420 sendte Henry bosættere til øen Madeira med planter, som han mente ville vokse godt i den vulkanske jord, og i det milde klima året rundt typisk dér rygter og sukkerrør er det bedste produkt indtil nu, både meget brugt i det portugisiske køkken og samt andre krydderier såsom sort peber og kanel. Men i dag, har Azorerne skiftet te, tobak og frugt felter for husdyr og turisme.

Azorerne og dets tredje-Terceira

Som navnet godt annoncerer, Terceira var den tredje ø opdaget af den portugisiske omkring 1450 har haft som sit oprindelige navn som på Island of Jesus Kristus. I begyndelsen Praia var hovedstaden, var at være den første strand de flamske ekspanderende Jacome de Bruges først afgjort. Men som vi alle ved, blev der forbedringer, og de besluttede at bruge byen Angra do Heroismo som den nye hovedstad, sandsynligvis fordi det var godt beskyttet af bugten (angro) og Brasil Mountain stående stærk over for havet. Her er der et 17. århundredes borg kaldet Saint John the Baptist. Alt over øerne er der laguner, der ligner store kedler, som tilbyder en betagende udsigt over de naturskønne omgivelser. Hvis jeg skulle anbefale en eller to fremragende funktioner, ville jeg nok beskrive den smukke Se eller katedralen med den klokke tårn indrettet i blå, grønne og hvide fliser. Eller endnu mere så er de nysgerrige vinduer, husene stadig har, fremstillet af sten i en buet formation med muntert malede rammer som grøn, blå og gul. Og glasset i disse vinduer ligne sin revnet eller iset.
Azorerne
Men som alle praktisk rejsende, er spørgsmålet om at komme der og rejsearrangementet altid et vigtigt aspekt at se på, når man planlægger en behagelig ferie. På alle øerne er turismen meget godt plejes og hotellerne er toppe. Du kan vælge mellem havet front fire stjernede hoteller til malerisk landdistrikterne hus i bjergene eller simple campingpladser. Og i placeringen af ​​Lajes på øen Terceira og i Ponta Delgada i Sao Miguel øen er der lufthavne, som har daglige flyvninger mellem dem og til Lissabon på det portugisiske fastland