Schweiz

En oversigt Rejseguide over Schweiz for rejsende

Det officielle navn i Schweiz er den Schweiziske Forbund. Hvis du overvejer at besøge Schweiz, bør du vide noget om landet.

[pagelist_ext show_first_image=”1″]

Schweiz er et meget moderne land vurdering på eller nær toppen af ​​alle levestandarden i verden. Analfabetisme er nær 100 procent, 25 procent af de voksne holde eksamensbeviser fra videregående uddannelser og religiøs frihed er garanteret. Schweiz har en af ​​de højeste forbrugshastigheder af computere og internet, for ikke at nævne en høj indkomst pr niveau. Sundhedsydelser er fremragende og næsten alle schweiziske er forsikret.

Historisk set blev Schweiz først beboet af Helvetic keltere. Det sidste ende kom under reglen om det romerske imperium. I denne periode blomstrede det som byer som Geneve, Basel og Zürich tjente som vigtige handel centre i det romerske imperium.
Schweiz
[sibling-pages]

Efter faldet af Romerriget, var Schweiz invaderet og styret af forskellige grupper. Det har senere gået ind i kontrol af paver af den romersk-katolske kirke. Til sidst, de tre dominerende familier i Schweiz accepteret, at en fælles regel pagt, hvori de lovede fælles forsvar, fred og autonome regel. De underskrev aftalen den 1. august 1291, en dag nu anses Nations Day i Schweiz. Efter denne periode, forfulgte Schweiz jord capture gennem militære ventures, besejre habsburgerne tre særskilte gange. De blev efterfølgende besejret af den franske og venetianerne og afkald ekspansionistiske politik, grundlaget for schweiziske neutralitet.

Efter en kort borgerkrig mellem protestanter og liberale, bosatte Schweiz ind i landet det er i dag i 1848. Fri for katolske regel landet vedtaget en forfatning etablere stærke borgerlige frihedsrettigheder. I modsætning til de fleste lande, er den schweiziske føderale regering meget svag. Staterne, kendt som kantoner har en betydelig autonomi og de effektive lovgivere i landet.

Borgerne i Schweiz går under navnet “Swiss”. Befolkningen udgør omkring 7,3 millioner og vokser mindre end én procent om året i størrelse. Religiøst, Schweizisk kategorisere sig selv som romersk-katolske 42 procent, protestanter 33 procent, Muslim 4,3 procent, andre 5,4 procent, og ingen religion 11percent. Den analfabeter hævdes at være 100 procent, og den gennemsnitlige levealder er 76,5 år for mænd og 82,5 for kvinder.

Schweiz ‘neutralitetspolitik har tjent det vil gennem to verdenskrige. Meget af landet har undgået skade påført sine naboer. Med skyhøje tinder og smukke byer, er det en rejsende glæde. Nu, at du ved noget om det, giver det et besøg.
Schweiz