Buenos Aires

Rejseguide til Buenos Aires

Forslaget starter med din ankomst til den charmerende by Buenos Aires, som du vil være i stand til sightsee og udforske i dybden under hele dit ophold. Til at begynde med de aktiviteter, der er den klassiske Buenos Aires byrundtur, der går rundt om de vigtigste interessegrupper pletter i Buenos Aires efter dens historiske udvikling og opdage de mest traditionelle og maleriske kvarterer.

Turen har til hensigt at gå langs adskille fodspor efterladt af indvandring, tango, folklore, husdyrbrug kultur, fodbold og den folkelige kultur som den vigtigste komponent i Buenos Aires særhed. Stien begynder i Plaza de Mayo (maj-pladsen) og dækker Casa Rosada (Pink House), katedralen, Cabildo, San Telmo, det antikke butikker, La Boca, den mytiske Caminito Street, Retiro, Recoleta, Palermo med sine parker og søer , Montserrat og Puerto Madero.

Du vil også komme til at opleve dig selv tango scene sammen med de udøvende kunstnere Tango House Sabor a Tango, der vil glæde dig med en imponerende show. Det er en forestilling ledsaget af første klasses gastronomi i et intimt rum, der husker oprindelsen af ​​tango. En mindeværdig Buenos Aires tango viser nat.

[sibling-pages]

En virkelig autokton og meget underholdende aktivitet er et besøg på en af ​​de bedste Argentina Estancias hvor deltagerne kan se gården gøremål, heste-mand færdigheder og regionale danse shows, nogle ridning og sportsaktiviteter. Turen inkluderer smagning af argentinske kulinariske delikatesser: empanadas (krydrede kager proppet med kød), vin, en typisk asado (grill) og kager til eftermiddagskaffen.

De udflugter til Tigre repræsentere en mulighed for at opleve naturen meget tæt på Buenos Aires. Denne vidunderlige Argentina rejser tilbuddet begynder med en tur i den maleriske Tren de la Costa (Riverside Train) med en rute langs den nordlige del af Buenos Aires udkant. Når i Tigre, passagererne nyde en sejltur langs små floder og kanaler omgivet af Deltas overstrømmende vegetation.

Fremme inkluderer logi i 7 dage i en møbleret lejlighed (dobbeltværelse), transfer lufthavn / hotel / lufthavn, bytur, middag tango show, landskabet dag i en argentinsk Estancia og en tur til Tigre. Pakken kan udvides med et tema tour (museum ture, tango ture osv.) og med en futbol spil med guide. Indkvartering i Buenos Aires lejligheder tilbyder mere intimitet og bekvemmelighed for dem, der søger en anderledes ferie. Vi glæder os over henvendelser på [email protected] For flere detaljer om denne pakke klik