Holland

Rejseguide til Holland

Tænker du på at planlægge en ferie til Holland? Hvorfor ikke vælge Amsterdam? Før flyver der, du ønsker at lære nogle grundlæggende fakta om byen. Forudsat nedenfor er nogle fakta for dem, der tænker på eller planlægger at ferie i Amsterdam.

Amsterdam er en øjeblikkeligt likable og kompakt europæisk by. Mange, der har vacationed i Amsterdam har rapporteret, at byen er ikke kun tiltrækkende at se på, men at Amsterdam er også sjovt at gå rundt med sine drømmende kanaler og hyggelige caféer. Amsterdam er, hvor internationale og snæversynet adfærd deltage. Det er, hvor holdninger til de besøgende er indbydende. Denne holdning er et resultat af omfavne liberal modkultur i løbet af de sidste fire årtier.

De fleste mennesker i Amsterdam kan tale flydende engelsk. Nogle taler tysk og fransk, men hvis du er en engelsk taler anbefales det, at du taler på engelsk i stedet for fransk eller tysk.

Layoutet af Amsterdam inkluderer et net af kanaler, der stråler ud fra et historisk kerne og sløjfer rundt til centret. Mange Amsterdam ferie ressourcer opmærksom på, at disse udvidelser af det syttende århundrede gøre for en elegant og markant bymiljø. Nogle Amsterdam vacationers anser byen som en mest charmerende, fordi det er langt væk fra støj og trafik af mange andre bycentre i Europa. Disse kendsgerninger gør Amsterdam til et populært feriemål i Europa.
Holland
Amsterdam er kendt i hele verden for at være tolerant over for forskellige stilarter af påklædning og adfærd. Et interessant faktum, at du også bør være opmærksom på før husfæller i Amsterdam er, at det også er almindeligt kendt som et sted, hvor salg og besiddelse af cannabis er afkriminaliseret. For det meste, dog kan borgerne i Amsterdam ikke være ligeglad med det.

Ovennævnte oplysninger skal være nyttige i at give dig nogle indsigt i, hvad Amsterdam er ligesom. Men hvis du planlægger at holde ferie i Amsterdam, foreslås det, at du gør yderligere forskning og lære endnu mere om den fabelagtige byen Amsterdam.