Amsterdam

 

Billige flybilletter til Amsterdam Lufthavn

Med din næste weekend du skal planlægge en ferie pakke til den kulturelle hovedstad i Holland, Amsterdam. Med sine smukke kanaler, der løber gennem byens centrum, tjente Amsterdam selv honorære navnet “Venedig i Holland”. Amsterdam er fysisk lille, smuk, forholdsvis rolige, og en usædvanlig by, at den har alle fordelene ved en storby – kultur, historie, mad, underholdning, god transport.

[sibling-pages]

Hvis du planlægger en kort storbyferie i Amsterdam, der er en masse steder du ikke bør gå glip af. Den største park i byen, Vondelpark, tæt på Leidseplein og de store museer, er altid live med skatere, joggere og alle former for gadekunstnere. Under din storbyferie du skal besøge Amsterdams mest berømte dag marked, med boder foring begge sider af Albert Cuyp gaden. Kanalerne selvfølgelig er en af de store attraktioner i den “Nordens Venedig”. Ved dagtimerne allerede meget charmerende, de om natten bliver endnu mere fortryllende, fordi en masse af de kanalhuse og broer smukt lyser. Blomsten marked på Singel mellem Munt tårnet og Koningsplein er en af de mest farverige og duftende sightseeing seværdigheder i Amsterdam.

Waterlooplein er værten til Amsterdam største loppemarked, er merchandise blevet mere gearet til at besøge turister med masser af brugte tøj og rygning remedier, men efter billige tøj er det stadig svært at slå. Det Reguliersdwarsstraat er en gade foret med lyse og cheery cafeer, restauranter og klubber. Især i sommertiden, på gaden foran barerne på varmere aftener er en favorit hangout for mange lokale og turister. Populariteten af Rembrandtplein har opståede sammen med café terrasser, der er pakket i løbet af sommeren med mennesker nyder en behagelig drink og se verden gå forbi. Den såkaldte Magere Brug (Den Tynde Bro) er formentlig den mest berømte bro i Amsterdam, hvidmalet vindebro har strakt floden Amstel siden 1672.

Amsterdam er en af de mest farverige byer i verden, og hvorfor ikke, hvor ellers vil du finde så mange steder af interesse, berømte museer, hyggelige pubber og sjove butikker og (blomst) markeder. Det er en by af fredelige gader og kanaler, historiske huse og kvarterer, en spændende, ungdommelig natteliv og travle handel. Det tiltrækker og holder tiltrække, rejsende fra hele verden.
Amsterdam
Nyder en storbyferie til Amsterdam fra Storbritannien har aldrig været nemmere. Med et fremragende valg af fly til Amsterdam fra britiske lufthavne, er flyrejser meget konkurrencedygtige og er på et historisk lavpunkt! Book online med www.myamsterdam.co.uk og modtage adgang til nedsatte billetpriser og flyvninger og hotel pakker.

Turist relevante oplysninger:
Amsterdam City Metropolitan Area Code: AMS
International telefonkode: +31 20
Standard Time: GMT + 1

Serveres ved alle de store internationale flyselskaber, Amsterdam Schiphol Airport (AMS), der anses for at være en af de fineste i Europa med hensyn til både dens faciliteter og effektivitet, som ligger 8,7 miles (14 km) SV for Amsterdam. Tjek nogle budgetterede overnatninger og hoteller i Amsterdam. Hilton Amsterdam er i et af byens mest eksklusive områder. Ideelt beliggende for både forretnings-og ferierejsende. Hotellet grænser op til et kanalen og udsigt over sin egen have og marina. I den fashionable hjertet af mousserende Amsterdam City, vil du finde en unik og lille fem-stjernede hotel, The Bilderberg Garden Hotel / Mangerie de Kersentuin. Dette kulinarisk hotel kombinerer international stil og luksus med indbydende gæstfrihed og personlig opmærksomhed i en varm, intim atmosfære.