Cairo

Rejseguide til Cairo en by med charme og mystik

Billige flybilletter til Cairo i Egypten

Cairo i Egypten er historikerens haven og en arkitekt glæde! Og hvis du ikke er en historiker eller en arkitekt, men fascineret af alle de forskellige historier, film og dokumentarfilm, som du er kommet på tværs om Egypten og er interesseret i at leve oplevelsen hvad venter du på hovedet ud for en ferie til Cairo!

[sibling-pages]

Kairo i arabisk er faktisk AL Qahira betyder “The Triumphant”, opkaldt efter Al Muez en af hendes babyloniske herskere. Grundlaget for Cairo blev lagt af Al Muez til hjælp Gauwhar i det tiende århundrede.

Cairo ligger i den nordøstlige del af Egypten. De store Blue Nile slanger sig gennem Cairo fra nord mod syd opdeling hende i to dele-øst og vest. Det er hjemsted for en af de mest berømte gigantiske syv vidundere i verden “Pyramiderne i Giza”.

For at komme dertil, kan du kontakte din nærmeste rejsebureau eller bestille dine billetter online. En række anerkendte flyselskaber flyver til Cairo, som Emirates, British Airways, østrigske, KLM, og Egypt Air.

Når der kan du tjekke ind i en fem-stjernet hotel eller vandrehjem afhængigt af dit budget, eller selvfølgelig hvis du har planlagt en pakkerejse så det kommer til at være hotellet reserveret af dit rejsebureau! Inde Kairo, kan du rejser med fly, bus eller tog. Egypten luft og Sinai Air flyve til alle de vigtige dele af Cairo. Nogle af de busruter i Kairo er Middle Delta Bus Company, East Delta Bus Company, International Service Station (Sinai), Upper Egypt, West Delta Bus Company. De egyptiske jernbaner opererer flere almindelige såvel som aircondition tog gennem ud Cairo.

Den Gastronome er Delight – Du kan vælge mellem traditionelle egyptiske køkken bestående af kebabs-fremstillet af hakket kød og en blanding af krydderier stegt i forhold til kul eller stegt, stegt og kogte bønner er en anden traditionel ret. Hvis du ikke er en foodie og ikke meget opsat på at drille dine smagsløg, kan du nøjes med kontinentale og en lang række internationale retter bekendt for dig.
Nu hvor du har et tag over hovedet og vide, hvad at spise i Kairo, her er hvor du kan tilbringe din tid og energi, mens du er der!
Pyramiderne: Den egyptiske Pharos byggede pyramiderne for at bevare deres jordiske rester af mumificering. De er symboler på egypternes tro på opstandelsen og livet efter døden. De berømte pyramider i Giza er placeret på den vestlige udkant af Cairo.

Der er tre af dem, den Lille eller Første pyramide, den anden og den store pyramide. Kong Khufu også kendt som Cheops af fjerde dynasti bygget den store pyramide. Khufu søn Khafre også kendt som, Chephren byggede den anden pyramide. Det er beliggende i den sydvestlige del af den store pyramide. Resterne af Khafre er ligkapel tempel, templet i dalen, og stigende dæmning kan ses på denne hjemmeside. Disse templer vidne de religiøse ritualer i forbindelse med balsamering af kroppen.

Menkaure eller Mycerinus bygget den tredje pyramide. Selv meget små i forhold til den første og anden, den afgørende faktor er den oprindelige granit plader dækker de nedre sider. Det er beliggende i den sydvestlige del af både den anden og de store pyramider.

Sfinksen: På vej til templet i dalen, den store statue af Sphinx ligger. Et af de mest berømte monumenter i verden, det er en legendarisk statue for det har liget af en løve og ansigtet af en mand. Det er 70 m lang og 20 m høj. På forsiden af Sphinx ligner den, kong Kephren.
Museet på Tahrir-pladsen: tilbyder de besøgende en chance for at gøre sig bekendt med Egyptens ældgamle historie over en periode på 50 århundreder. Dens vigtigste artefakt er den storslåede kong Tutankhamen samling.
Religiøse monumenter: Cairo er ikke bare et sammenløb af store civilisationer, men også af de forskellige religioner, at dens folk fulgte.

Kirker: De fleste af de gamle kirker er placeret i den gamle Cairo, nær ruinerne af Fortress of Babylon. De fleste af dem blev bygget omkring den 4. 5. og 6. århundrede, da kristendommen spredt i området. Nogle sådanne interessante steder er –

Al Muaallaqah eller Hængende Kirke blev bygget omkring det 4. eller 5. århundrede, navnet “Al-Muaallaqah”, fordi den blev bygget oven på den sydlige port af Fortress of Babylon.

Church of Abu Sergah (St Sergius) er bygget på den hule, hvor den hellige familie menes at have opholdt sig, da de kom til Ægypten. Den betragtes som en kilde til velsignelse. Church of Al-Adra (The Virgin) går tilbage til det 8. århundrede, den indeholder nogle dyrebare ikoner og har tre “haykals” bag elfenben-indlagt træ skærme. Church of the Virgin i Zaytoon fik særlig betydning efter folk rapporterede genfærd af Jomfru over en af itsChristianity i Egypten, blev flyttet til denne katedralen fra Venedig, hvor de havde været, siden deres transport fra Alexandria i middelalderen.
Jomfru Marias træ og det koptiske museum er andre interessante steder afslørende kuppel. Det er beliggende i Al-Zaytoon, i det nordøstlige Kairo.

Katedralen i Al-Qiddis Morcos eller St Mark er den største kirke i Afrika, det blev bygget for nylig i Abbassia. Resterne af St. Mark, den første til at prædike tilstedeværelsen af kristendommen i Egypten.

Moskeer: De moskeer i Egypten, er vidnesbyrd om populariteten af islam i landet

Mosque of Amr Ibn Al-Aas (Al-Fustat) var den første moske opført i Egypten og Afrika.

Mosque of Ahmed Ibn Tulum er den tredje største moské bygget i Egypten. Det har en rummelig hall (Saha), unikke spiral minaret og en stor samling af gips dekoration.

Al Azhar moskeen blev grundlagt i Midan Hussein ved Gawhar al-Sikilli i AD 971 som både en moské og Madrasah (skole). Det er opkaldt efter Fatma al-Zahraa, datter af profeten Muhammed. Det anses for den ældste islamiske universitet.

Den Blå Moské ligger i Tibbanah Street har en af de mest imponerende blå mosaikker på sine vægge.

Museet for islamisk kunst eller Bab Al-Khalq betragtes som den største i Mellemøsten. Det huser 80.000 sjældne genstande fra begyndelsen af islam til den osmanniske periode.