Portugal

Rejseguide til Portugal

Amazing Portugal

Den vestlige del af Den Iberiske Halvø, den del badet af Atlanterhavet er det traditionelle land Portugal. Længe siden blev området mellem den nordlige del af Portugal og Spanien ikke meget veldefineret og de kulturelle aspekter var meget ens. Men så Castrena kultur gjorde sin første optræden med græs stråtækte hytter i en rund formation i nord og derefter romerne overtog, der adskiller de to områder. Fra begyndelsen af ​​det 5. århundrede Braga blev opkaldt Portugals hovedstad, så det blev invaderet af de Visigods og endelig, da næsten alle den iberiske halvø, araberne flyttede ind, hvilket efterlader en enorm indflydelse, især deres arkitektur, kultur og var af govening .

[child-pages]

Men alt dette er helt gamle, og selv om det er interessant at vide, når du besøger Portugal
Og dens hovedstad Lissabon, er mange mennesker på udkig efter den faktiske underholdning og sjove steder at besøge sammen med historiske dem.

Lissabon, Portugal stolte Capital

I Lissabon, hvor størstedelen af ​​turist starte deres besøg efter at være ankommet i lufthavnen, er der forskellige udflugter at gøre rundt omkring i byen. Der er museer af enhver art: – Museum do Chiado, som er beliggende i et af de mest fortryllende områder i Lissabon. Her kan du finde portugisisk og fransk kunst. Der er åbent på tirsdage fra 02:00 til 06:00 og alle andre dage undtagen mandage fom 10:00 til 06:00 – Science Museum, som er placeret ved hovedindgangen til Science University har som hovedformål at være uddannelse med mere end 60 interaktive temaer hjælp fysik, kemi og matematik. Den er åben fra mandag til fredag ​​fra 10 am indtil 1 pm og fra 2 til 5, og ikke åbent om søndagen. – Museum do Carme, som er installeret i ruinerne af klosteret og har en fremragende arkæologisk samling fra mange forskellige perioder. – National Museum of Ancient Art, der findes i området kaldet Belem nær floden i Palace of onde Alvor. Det er det vigtigste museum i Portugal med 65 haller, der i en masse af portugisiske malere og billedhuggere og alle kombinationer, at den portugisiske foretages, når det havde alle sine kolonier. Yderst interessant og tager tid at se. Åben fra 10:00 til 18:00 fra onsdag til søndag, og tirsdag fra 02:00 til 06:00 Søndage er gratis.

Og Lissabon er også kendt for sin open air underholdning som: – Eduardo VII Park ligger lige ved siden af ​​Marques de Pombal-pladsen. Denne park blev oprettet for at fejre den engelske konge Eduardo VII besøg i Lissabon i 1903. The Gym Pavillion Carlos Lopez er smukt dekoreret på ydersiden med fliser. Og Estufa Fria (drivhus), hvor du kan finde alle slags planter fra hele verden, som blev bragt til Lissabon og er blevet tilpasset til de klimaændringer der. – Tapada da Ajuda er en 200 hektar stor park engang brugt til jagt, men nu er der forskellige aktiviteter såsom en børns park, rekreativt område og en Astronomy Observatory. – Botaniske haver som blev grundlagt i 1873 og betragtes som en af ​​de bedste i hele Europa. Der er over 2.500 arter, herunder palmer og banantræer. Bliver da det er beliggende på en bakke, det andet niveau forbundet med trin gør sin skønhed endnu mere styrke og dejligt for øjet at se. Den er åben om vinteren 09:00 til 18:00 og om sommeren fra 09:00 til 20:00 og i weekenderne fra 10:00 til 08:00
Portugal
Lissabon har brug ganske få dage til at besøge det, så hvis du har brug for nogle ideer til hoteller, værsgo. The Four Seasons-Ritz er de toppe med skønhed haver og astore visning af Eduard VII Park. Eller måske Carlton Hotel, som er et 19. århundrede palads med tropiske haver. Kommer lidt ned Comfort Principe med panoramaudsigt restaurant og god service og kvalitet. På den travle Ave. Liberdade i en lille neoklassisk mauriske palads kaldet Veneza, nice pensioner gerne As Janelas Verdes, som er en 17 værelse restaureret gamle hus fra det 18. c.. nær Museum of Ancient Art og for dem, der blot ønsker at lægge deres hoveder ned, nogle pænt holdes campingpladser eller vandrehjem.
Men når du er i Portugal du nødt til at drage fuld fordel og se steder som Sintra, Porto, Albufeira i Algarve-regionen og en ekstra speciel komme væk til Madeira eller Azorerne. Det er alle dejlige.