Algarve

Algarve er atypisk sol og sand feriemål tiltrækker titusindvis af europæere hver sommer. Selv om regionen har meget at tilbyde både pakken ferie maker, uafhængige rejsende og, selvfølgelig, golfspiller, mange besøgende til Portugal undlader at komme ud over staffage af feriestederne og prøve den virkelige Portugal.

Algarvekysten
I syd strækker kilometervis af gyldne sandstrande sig i det uendelige –bedre kendt som Algarvekysten, med nogle af Europas bedste golfbaner. Algarve har længe æret et kendt og eftertragtet feriemål på grund af det behagelige klima, hvor foråret allerede kommer i februar. De mange indbydende strande, den frodige bakkede natur, god og billig mad og vin, portugisernes gæstfrihed og de 20 golfbaner, har gjort Algarve til mange golferes foretrukne feriemål. Udover golf er der også rig mulighed for at spille tennis, stå på vandski eller windsurfe.

Verdens bedste golfdestination

Algarvekysten modtog i år 2000 en fornem anerkendelse og er blevet udråbt som verdens bedste golfdestination. Det er IAGTO, den internationale forening af golfarrangører, der har tildelt den internationale golfpris på baggrund af de 5000 medlemmers bedømmelse af golfbaner, resort og ejere.

Mark Walsh, administrerende direktør for IAGTO siger, at Algarve mere end fortjener
prisen og halvdelen af regionens 20 golfbaner rangerer blandt de bedste i Europa.
Algarve fik prisen i konkurrence med Andalusien, Irland, Skotland, Arizona og South Carolina.

[pagelist_ext show_first_image=”1″]

Uden for Algarve, har Portugal en lang og glorværdig historie. En uafhængig nation siden 1143, Portugal er et af de ældste nationer i Europa og dets placering på Atlanterhavskysten af ​​Den Iberiske Halvø dikterer en lang historie af havet kåbe og opdagelse. Et stort monument og kulturelle arv er blevet overladt til moderne besøgende at nyde. Turistinformationen site giver en interessant og informativ oversigt over de kulturelle og historiske attraktioner i landet såvel som nyttige vejledninger til regioner og byer i Portugal

Hovedstaden, Lissabon, er et ideelt sted for en kort pause og er hurtigt at få et ry som sådan. En blomstrende og travle blanding af gammelt og nyt, Lissabon bevarer en respekt for sin historiske fortid, samtidig med at tilbyde den besøgende attraktioner og faciliteter, der kan forventes af en primær europæisk by. Byen er domineret af det gamle havneområde – udgangspunkt for opdagelsesrejsende såsom Magellan – og nylig regenerering af området er sympatisk og imponerende. Lissabon kommer til live om natten som de lokale ned på fortovet restauranter og barer skaber en afslappet, omgængelig og uformel atmosfære.

Algarve

Sol, strand, sport og kultur – smukke strande, fantastisk natur og fascinerende historie, Algarve er virkelig en rejse værd!

Algarvekysten har lange smukke sandstrande, der brydes af dramatiske klippeformationer med spændende grotter. Længes du efter ferie med svømmeture, lange hvide sandstrande og smuk natur, så er et par flybilletter til Algarve den ideelle løsning.

Kombinationen af Sydeuropas varme og de friske vinde fra Atlanterhavet giver Algarve en vidunderlig friskhed, selv på de varmeste sommerdage. Det dejlige klima gør Algarve til et enestående rejsemål, hvis du holder af golf, tennis og andre sportsgrene. Sydkysten på Algarve har ikke mindre end 19 golfbaner.

Med et par flybilletter til Algarve kan du glemme alt om lange køer ned gennem Europa.

De lange kyststrækninger langs Atlanterhavet giver Algarve et tæt forhold til havet, og gastronomien i området er i høj grad inspireret af de mange lækkerier, havet har at byde på.

Placeringen som en af Europas sydligste regioner har betydet, at Algarve op gennem historien har dannet brohoved mellem Europa og Nordafrika.

Frem til år 1292 var Algarve besat af mauriske krigere fra Nordafrika – og arkitekturen i Algarve vidner mange steder om den mauriske tilstedeværelse med unikke terrasser og små, kunstfærdige og kegleformede skorstene. Indflydelsen fra såvel sydeuropæisk som nordafrikansk kultur gør Algarve til et spændende rejsemål med masser af seværdigheder og udflugtsmål.

Snyd ikke dig selv for en fantastisk oplevelse – Algarve er en feriedestination i særklasse.

Algarve er en ideel familie feriemål og har mange charms, men Portugal som et land har meget mere at byde på for dem, der er villige til at udforske lidt længere.