Madeira

Madeira er sammen med Las Desertas og Las Selvagens øer udgør det, der kaldes øgruppen Madeira.

Madeira –hvor vinter ikke eksisterer!

Denne frodige ø,som rejser sig majestætisk op af Atlanterhavet, er mest kendt for sit subtropisk klima og den overvældende natur, der hvert år tiltrækker tusindvis af mennesker, der ønsker en afslappet og arm ferie i “paradisets have ” krydret med golf på de to pragtfulde baner. At de 2 baner er gode, flotte og fremragende hersker der ingen tvivl om.

Hvert år afvikles Madeira Island Open, som en del af Europatouren.
Et gammelt sagn fortæller, at Gud lod menneskene beholde en lille del af paradiset, da han havde sat Adam og Eva på porten, nemlig Madeira

Madeira findes 1000 km sydvest for Lissabon, Portugal og halvdelen afstand fra det afrikanske kontinent. Siden deres opdagelse omkring 1419 og blev grundlagt i 1425 af Joao Goncalves Zarco, var lidt om disse øer, men i det sidste årti er hurtigt blevet de store turistattraktioner i Atlanterhavet. Joao Goncalves, med en særlig tilladelse fra den portugisiske regering, brugte prisioners fra prisions og lokket bosættere fra de fattigste regiones som El Algarve at kolonisere Madeira.

Lufthavnen på Madeira i byen Santa Cruz på den østlige side er blot en times flyvning fra Lissabon og tjener også den anden ø Porto Santo med mindre fly. Denne øgruppe er virkelig noget særligt at nyde.
Madeira