Funchal

Funchal blev opkaldt Madeira hovedstad i 1425 og er beliggende på sydsiden. Under reglen om Joao Goncalves, fremgang Funchal til at være et meget vigtigt sukkerrørproducenten og inden år 1508, ændrede det sin position fra by til by og sukkerrør blev skåret ned på våbenskjolde som sin primære symbol. Bliver da ocean rejser var ved at blive mere populære, især blandt de grådige og pirater, blev Funchal plyndret angrebet og. Dette faktum gjorde denne lokkende mellemlanding reagerer og byggede sin by i en halvcirkelformet måde, så alle i bygningen ville være på udkig og se på havet. Selv i dag er der huse og bygninger, der står over havnefronten ‘bare at holde øje med tingene. ”

Se kortet over Madeira i Portugal

Uanset årstid du vælger, vil du være garanteret en varm, mildt klima med temperaturer mellem 17 til 26 grader. Man skulle tro, at den travleste sæson for turisme sent vil springe til det tidlige efterår, men julen er faktisk en af de hotteste og mest livlige gange på disse paradisiac øer. Med besøgende fra de koldere lande og meget i julestemning. Madeira kjoler dens havnemyndigheder gader med de bedste belysning dekorationer og de mest farverige fyrværkeri på nytårsaften Juli og august er normalt meget lummer og med den højeste luftfugtighed og temperaturer, men ganske velkommen efter en lang kold vinter.

Byen Funchal er propfyldt fuld af historie og arkitektur, som du besøger kirker går tilbage til det 17. århundrede, som er kirken Colegio Sao Joao Evangelist eller den selv, der er domkirke i portugisisk. At være som Madeira betyder træ på portugisisk, er indersiden af katedralen gjort op i marmor og cedertræ. En af de mest imponerende bygninger kaldes Pacos do Concelho (18. c.) Med sort vulkansk sten modvirker med den hvide fronten overfor og døråbninger. Der er museer for religiøs kunst, Museum of Natural History huse i Palace of Sao Pedro, hvor du kan få et nærmere kig på det marine liv af disse øer, og et museum, der rummer mange stykker efterladt af alle de forskellige kulturer, der frekventeres de øer som kinesisk porcelæn og figurer udskåret fra elfenben fra de indfangede hvaler. Omkring dette museum er der også interessante kunstværker ledsaget af duften af friske orquids.
Funchal
Bon Appetit i Funchal Men mennesket lever ikke på skønhed alene, og derfor skal brødføde sin fysiske ånd også. Tunafish og torsk er hovedretter gjort i så mange forskellige måder: bagt, stegt, kogt med hjemmedyrkede grønne bønner og kartofler. Tropiske frugter er rigelige, såsom maracuyas, mango og bananer at nævne et par stykker. Og naturligvis. Den berømte Madeira-vin Og for at sove godt, der er luksuriøse hoteller eller simple landlige hjem på skråningerne, så alle kan føle som om de er hjemme, blandt et paradis af frodige grønne vegetation i byen Funchal på Madeira, Portugal.