Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Hvis Thailand endnu ikke er på listen over lande, som du gerne vil besøge, så bør du måske genoverveje mulighederne. Drømmer du om et land, som kan give dig dit livs oplevelse. Rigt på kultur, verdenskendt køkken, sublime bounty-strande og de smukkeste templer. Thailand er ikke blot en turistdestination som andre, landet er noget helt særligt og kan absolut ikke sammenlignes. Thailand er for alle, og en af de skønneste destinationer, hvis man ønsker diversitet på rejsen. Læs med her.

 

En rejse til thailand udover det sædvanlige

Smilets Land, som det skønne land også kaldes, byder dig velkommen til en verden af farve, sanseindtryk og dejligt klima. Hvad enten du er til jungle, smukke udkigspunkter, betagende klikker eller blot vil nyde stranden, så bliver du ikke skuffet over dit rejsevalg. For hele vejen fra Nordthailand og både sydøst og sydvest, kan man finde utroligt spændende områder, som giver et perfekt mix af kultur, historie, afslapning og oplevelser. Hos Unique Travel, kan man eksempelvis finde rejseforslag på ø-hopping, kombineret med enten byerne Chiang Mai eller Bangkok. Thailand består af omkring 1430 øer, så der er rig mulighed for at finde en størrelse som, passer til dine ønsker.

Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

 

En rundrejse thailand med Unique Travel

Hvis det er første gang, at du skal rejse til Thailand, så har du måske lidt ideer om, hvad du gerne vil se og opleve. Måske kender du ikke så meget til landet, men lige præcis dette kan en rejsekonsulent også hjælpe med. Du kan lade dig inspirere med de spændende rejseforslag som Unique Travel har på hjemmesiden. Læs mere her på linket – Uniquetravel + rejser til Thailand. Dette er blot rejseforslag på nogle af de spændende måder, man kunne kombinere sin rejse på i Thailand. Du behøver ikke følge netop de forslag, du kan skam få skræddersyet rejsen fuldstændig som du ønsker.

 

Kombiner flere lande

Et godt eksempel på en måde, man kunne kombinere eksempelvis ø-hopping er ved at flyve ud til et sted, og hjem fra et andet. Det betyder både at rejsen er smart planlagt i forhold til fly, men også at man får opleve flere lande og deres kulturer. I Thailand kan man for eksempel opleve koh lanta, koh ngai og så slutte turen nede på en af mest sydvestlige øer, nemlig Koh Lipe. Hver enkelt ø, kan noget hver især og de er absolut ikke ens. På grund af beliggenheden for Koh Lipe, kan man slutte sin rejse på øen langkawi, som ligger i forholdsvis kort afsnit. Denne ø tilhører nemlig Malaysia.

 

Hvis du føler dig inspireret til at vide mere om Unique Travel og Thailand, så tjek deres hjemmeside ud. Måske du kan finde en afbudsrejse til Thailand, hvis det passer bedre til behovet.