Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

staycation wolt rabatkode

Coronavirussen har som bekendt sat en effektiv stopper for alle danskernes rejsedrømme. Så hvad gør man i en tid, hvor man på godt og ondt lever under temmelig begrænsede muligheder for at forlade hjemmets fire vægge. Svaret på dette spørgsmål er såre simpelt. Du skal selvfølgelig give dig selv en god staycation – altså en ferie derhjemme. Og endnu bedre, her er et par gode idéer til at gøre staycation anno 2020 helt perfekt og samtidigt spare et par kroner i processen.

1. Lær din egen by bedre at kende

Coronavirussen har på godt og ondt givet os alle sammen mulighed for at stoppe op, og opleve alle de ting vi tager for givet med friske øjne. Så hvorfor ikke vende vores begrænsede bevægelsesmuligheder til noget positivt, og lære din by lidt bedre at kende? Selv den mindste danske provinsby vil nemlig gemme på spændende hemmeligheder, som du ikke i din vildeste fantasi havde troet eksisterede. Og selv hvis du allerede har oplevet alt, hvad din by tilsyneladende har at byde på, så er det jo altid dejligt at genopleve alle de ting, som du bare sidste år slet ikke havde tid til.

Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

2. Find picnickurven frem

Bare fordi du ikke kan rejse til Italien i år, så betyder dette dog ikke, at I ikke kan have det sjovt derhjemme. Prøv f.eks. at tage din bys grønne områder i brug ved at pakke picnickurven og nyde en hyggelig frokost i det fri? Man får jo nemlig ikke bare noget lækker mad og frisk luft, men såmænd også lidt hårdt tiltrængt selskab med enten vennerne eller familien.

3. Sluk for mobilen

Et andet godt staycation eksperiment kunne også være at slukke for mobilen, Netflix og sætte dine sociale medier på pause. Du vil nemlig typisk efter den første svære tid nemlig opdage, at din koncentrationsevne og kreativitet vil forbedre sig markant. Vores alle sammens allestedsnærværende skærme kan nemlig nemt distrahere os fra andre ting, som vi måske i virkeligheden ville have det sjovere med at gøre. Ved at slukke for skærmene, så vil du nu få tid til f.eks at læse en god bog eller eksperimentere med nye kreative projekter.

4. Giv dig selv en spaoplevelse derhjemme

Du kunne også vælge at forkæle dig selv med en spaoplevelse derhjemme i boligens badeværelse. Køb derfor rigeligt ind med badesalte og sæbe til boblebadet, kom ansigtsmasken på, tænd stearinlysene og få genopladet batterier – og glem endelig ikke track listen med al din yndlingsmusik.

5. Oplev verden med noget anderledes takeaway

Sidst men ikke mindst, så vil det naturligvis også være oplagt at eksperimentere med det du kommer i maven. Og hvad kunne være mere oplagt end at bestille noget lækker og eksotisk takeaway, som du aldrig har prøvet før. Heldigvis findes der glimrende muligheder herhjemme for at prøve kræfter med alt fra lækker thaimad, arabiske retter og endda etiopisk mad. Så hvorfor ikke bruge tiden derhjemme på at opleve verden på denne måde? Du kan oven i købet kigge på https://farfarsmad.dk/wolt-rabatkode/ og finde en wolt rabatkode, som kan spare dig lidt penge.