Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Skal du en tur forbi storbyen København, og mangler du inspiration til, hvad man kan lave der? Så læs med her, hvor vi kommer med en række af aktiviteter og oplevelser i København.

Oplev live musik

”Live is life”. Sådan lyder en velkendt sang, og der er noget om snakken, det er bare en helt speciel oplevelse at se musik live. I coronatiden har det været svært, nogle gange umuligt, at få lov til at få en live-oplevelse, men i takt med at restriktionerne efterhånden lempes, jo mere kan vi få lov til. Der er flere steder, man kan opleve live musik i København. Et af de steder er VEGA, som er blandt Europas bedste koncertsteder! 

Oplev de vilde spisesteder
Noget der virkelig er fedt ved at komme til en større by er de mange madmuligheder, der pludselig byder sig. Vi har fundet et udpluk af Københavns mange gode spisesteder. 

Prøv f.eks. Restaurant Norrlyst, som byder på nordiske smagsnuancer. Her kan du f.eks. for højbelagt gourmet smørrebrød og hjemmebryg.

Hvis I vil have pizza, bør I prøve Tribeca, som laver italiensk gourmet pizza. Her fokuserer de på økologiske råvarer og serverer øl fra Ugly Duck brewing. Restaurant Mellie laver nordisk gourmet på gode råvarer, og Restaurant Vesterbro Vinstue serverer retter fra middelhavskøkkenet. Så bør du have et lille overblik over, hvilke steder man kan vælge at spise i indre København.

Tag en tur i tivoli

Hvis I gerne vil opleve et sus i maven og adrenalin-kicks, så vil I få glæde af at vende snuden fordi tivoli i København. Det er Danmarks største tivoli, og de har mange vilde karusseller, man kan prøve (hvis man tør)! Der findes også rigtig fine spisesteder i tivoli, så man kan sagtens bruge en hel dag derinde!

Et kulturelt smut forbi Kødbyen

Du har måske allerede hørt om Kødbyen? Det er i hvert fald meget populært og omtalt – og det kan vi godt forstå! Kødbyen er en samling af mange forskellige steder, lige fra spisesteder til natklubber til kunstgallerier. 

Prøv noget nyt: Kold te med bobler

Ja, det lyder underligt, og det er det måske også lidt, men bubbletea er efterhånden en kendt drik – i hvert fald i storbyerne! Vi nævner teen her på listen, fordi vi faktisk synes, det er en oplevelse værd! Du kan finde flere forskellige steder, der serverer denne læskedrik, f.eks. Mad Hatter Bubble Tea. Konceptet er, at man køber en kold te, som er opfrisket med små juicekugler, som baner sig vejen gennem sugerøret og ind i din mund, når du drikker teen (som man gør med et sugerør). Det er sådanne skæve koncepter, der adskiller storbyen fra de mindre byer, og derfor er det på listen over ting, du kan opleve i København.