Oahu

Rejseguide til Oahu Hawaii

Oahu, Hawaii 3. største ø, kunne nemt blive betragtet hjertet af Hawaii. Med looping bjergstier, at monster bølger bryde på de smukke gyldne strande, til strande, hvor skildpadder svømmer til højre ad med dig, ned til landets butikker og opdage det unikke i Hawaii kultur hvor vil du begynde?

[sibling-pages]

Med begrænset tid og et væld af ting at se og gøre, er her en liste over ting at gøre i Oahu, som jeg håber vil hjælpe dig med at afgøre, hvad du gerne vil sætte i din tidsplan!

Snorkling i den udsøgte Hanauma Bay

Den Hanauma Bay Nature Park er faktisk en stat Underwater Park og er et paradis for selv den uerfarne af snorklere! The Bay er resultatet af havets overskride og indtrængen i to vulkan kratere. Ud over den smukke svømning og snorkling muligheder, er der også vandrestier med smukke udsigter og masser af udflugtsmuligheder sites.

Tag en Eco Adventure Tour og svømme med delfiner!

Oplev hvaler, delfiner og havskildpadder med natur-rejsearrangører, der er fyldt med viden og bære en dyb respekt for marine dyr i deres naturlige habitat. Sejler ud på havet i en afslappet sejlads atmosfære og se de bjergrige kyststrækninger og uberørte strande. Denne rejse er sikker på at gøre et eventyr af en levetid!

Ingen tur er komplet uden en Hawaii Luau!

The Luau, der er baseret på traditionelle hawaiianske fester, er blevet en overgangsrite for alle turister! Du kan forvente en prangende show, en enorm buffet og en sand autentisk Hawaii oplevelse!
Oahu
Feeling eventyrlysten? Prøv din hånd på surfing!

Oprindelse som sporten gamle Hawaiian royalty, kan du finde lektioner lige på Waikiki Beach. Surf er fantastisk til begyndere og børn helt ned til otte kan prøve! Hvis det er for meget eventyr for dig og du er der i vinter tid, hvorfor så ikke hovedet på op til nordkysten og se de professionelle konkurrerer på den gigantiske surf!

Climb Diamond Head Volcano

Den mest berømte vulkansk krater i verden, er Diamond Head ligger på den sydøstlige kyst af Waikiki. Det er en let til moderat vandretur, der er indsatsen værd, når du ser den spektakulære udsigt over hele vestsiden af ​​øen fra Waikiki til Koki Head.

Besøg Hawaii Polynesian Cultural Center

En mulighed for at besøge syv polynesiske øer i én eftermiddag! Det giver dig en chance for at lære og interagere med borgerne i Hawaii, Samoa, Maori New Zealand, Fiji, Tahiti, Marquesas og Tonga. Du kan også se den verdensberømte og største night show, Horizons: hvor havet Meets the Sky.

Og selvfølgelig har vi Waikiki Beach!

Det sted, hvor du kan surfe, svømme og sejle om dagen og spise, dans og fest om natten! Waikiki er virkelig legendariske og en af ​​de bedste ting, du kan gøre i Oahu. Ud over den smukke sand og surf, kan du slentre langs flise gangbro hvor du vil se springvand, rock pools, statuer og surfbræt tegn, som lærer dig lidt om sin historie! Waikiki er verdens mest berømte og mest filmet strand. Det faktisk består af ni individuelt nævnte strande, som strækker sig langs to miles af kystlinjen. Gør pas på, det er også en af ​​de mest overfyldte!

Mens dette er kun en meget lille del af ting at gøre i Oahu, jeg håber, at dette har hjulpet dig til at opdage en lille smule om, hvad denne virkelig fantastiske ø har at byde på!