Waikiki beach

Waikiki Beach rejseguide : Hawaiian Heaven

Når du her nogen nævner Hawaii, du højst sandsynligt tænker på Waikiki beach. Dette er måske et af de mest populære steder i Hawaii. Waikiki beach er en smuk strand, der strækker sig cirka 2 miles lang med landets kyst foret med hoteller og virksomheder rettet mod at tiltrække turister og lader ikke glemme den meget smukke Kapiolani Park, der også er placeret langs stranden i Waikiki.

[sibling-pages]

Waikiki Beach er et populært sted for alle thos, der elsker at snorkle, svømme, surfe og endda gå canoing. Stranden kan være en meget crowed sted at være, men med alle de forskellige ting at gøre og udforske du vil være sikker på at have en stor tid. Du kan gå til de områder i nærheden af ​​Diamond Head eller gå til Kapiolani Park, hvis du er på udkig efter ekspansiv picnic og rekreative områder.

Kristina Malsberger beskrev Waikiki Beach bedst, når hun skrev: “Som jeg tråder min vej gennem en labyrint af paraplyer, sand slotte og bronze organer, ser det ud til, at nogle ting næppe har ændret sig siden de dage, hvor Bing Crosby galet” Sweet Leilani ‘her i i 1937 filmen “Waikiki Wedding ‘. Ja, har surfbrætter og badetøj skrumpet og højhuset skov er vokset, men folk stadig kommer her af samme grund som altid: at opsuge den tropiske sol, at plaske rundt i surf og til at deltage i denne unikke Waikiki tradition af outrigger kano ride. ”
Waikiki Beach
Turister og nytilkomne skal bruge forsigtighed, når de vælger at bruge deres egne personlige flydeanordninger, såsom: nudler, svømme nævn, oppustelige rør eller madrasser at nævne et par stykker, som der virkelig er nogen erstatning for fremragende svømning færdigheder. Folk skal også være forsigtig med løbske surfbrætter, da de kan være meget farligt. Check med livreddere, der er på vagt om eventuelle områder, som du skal være opmærksom på, såsom dybe huller i vandet. Vær sikker på at holde sig klar af og ophold off af bølgebryder og hav vægge, da de kan være meget glatte og dækket i rurer, der i alvorlig grad kan skade dig, bør du få bankede under high surf.

Waikiki Beach har en hel del at tilbyde alle, og det er en af ​​de bedste steder at besøge, mens du er i Hawaii. Stranden og lokale park område alle tilbyder følgende faciliteter for din bekvemmelighed: Livredningstjenester, picnic områder, brusere, toiletter, telefoner og, selvfølgelig, den stadigt berømte sand og rev. Dette er et must se hot spot, mens du rejser gennem Hawaii.