Kauai

Rejseguide til Kauai på Hawaii

 

Hvis du spørger nogen i verden, hvad deres drøm destination, er chancerne de vil fortælle dig med lokkende bølger, betagende landskaber, og en stor mængde naturlige skønhed omgiver øen “Hawaii.” – Det er ingen overraskelse, hvorfor millioner af vacationers besøger denne destination hvert år. Mens der er hundredvis af byer i Hawaii, en af de mest ærefrygtindgydende hotspots er Kauai. Fra rige strand hangouts til en bred vifte af aktiviteter såsom parasailing og surfing, mulighederne er uendelige.

Hawaii Hvaler på Kauai
[sibling-pages]

Hvis du er på udkig efter sjov i solen, en af de mest populære ting at gøre i Kauai er slappe af på stranden. Lumahai Beach Park er et vidunderligt sted at besøge, hvis du søger for at tage smukke billeder. Selv om det ikke anbefales at svømme i vandet, på grund af farlige strømme, er landskabet forbløffende. Klart blåt vand, takkede klipper, og et væld af palmetræer, vil du minde dig om, at du endelig har fundet paradis. Desuden er denne strand var også hjemsted for den berygtede sydlige Stillehav film.

Lumahai Beach Park

Vi alle elsker at slappe af på stranden, men på et tidspunkt vil vi gerne gå ud over vores normale hver dag oplevelser. Hvis du er på udkig efter eventyr, Wailua Falls er stedet at gå. Smukke vandfald surround moderat til svære vandrestier, som strækker sig ned ad bjerget. Mens de kan være hårde, vil de fleste af turisterne fortælle dig, at det overordentlig er det værd. Du ikke kun er i stand til at rejse ned til bunden af vandfaldet, men du får lov til at tage billeder og opleve en overflod af vilde liv. Leder du efter en fredelig escape? Hawaii beboere tyder går tidligt, som det får overfyldt i eftermiddagstimerne.

Når man går til Hawaii, ved de, at de absolut er nødt til at prøve # 1 hobby på øen: surfing. Ved “Hawaiian Surfing Adventures” i Kilauea nær Princeville, vil du helt sikkert få din rimelig andel af sporten. Med overkommelige timesatser og sjove instruktører, er oplevelsen mere end anbefalet. Ved at lære at surfe, vil du ikke kun være i stand til at tage det tilbage med dig efter din ferie, men du kan ende med at finde noget nyt, som du elsker at gøre. Fra børn til teenagere og voksne – alle kan lære at surfe, så længe de er klar til at falde ned!

Hvis regelmæssig sejlads ikke er din kop te, kan du prøve windsurfing. I Kauai, er Anini Beach Windsurfing et must-do. På dette iøjnefaldende stranden, vil du nemt lære at mestre håndværket. Heldigvis er bølgerne ikke for stor, og vandet er generelt rolige. For begyndere, er dette en perfekt destination. Endvidere instruktører er mere end glade for at lære dig tricks. Selvom udstyret ikke kan være øverste hak, windsurfing er absolut en af en venlig oplevelse.

Anini Beach

Når vi forestiller os en betagende ø, vi normalt forestiller noget, der ligner Hawaii. Med tusindvis af deres øer og billede perfekt solnedgange optræder på postkort på verdensplan, er det klart, hvorfor folk har ikke noget problem flyver til denne destination. Kauai er virkelig en fredelig oase – fyldt med naturen, ro og luksus. Med tusindvis af aktiviteter at gøre ved ankomsten, til de muligheder få en uforglemmelig ferie er uendelige.

Rejseguiden til Kauai

Kauai, mest hensigtsmæssigt tilnavnet Garden Isle, er det hawaiiansk ferie destination skattet for sin frodige tropiske vegetation og mousserende sandstrande. Den tropiske paradis af Kauai basks midt mousserende blå vand i Stillehavet, omkring 20 minutter med fly fra Honolulu. Dannet omkring seks millioner år siden, øen omfatter cirka 550 kvadrat miles og er den ældste og nordligste af de otte store øer i Hawaii-kæden.

For feriegæster, der ønsker at undgå skarer af Oahu og Maui og se Hawaii på en langt mere naturlig indstilling, er Kauai det perfekte alternativ.
Besøgende til øen tilbeder ikke kun dens postkort-perfekt skønhed, men Kauai mangfoldighed af kulturer, aktiviteter, shopping og restauranter.

Hvis der nogensinde en ø blev lavet til eventyr, det er den Hawaii-øen Kauai, på grund af dets ekstraordinære og varierede natur. Grønne regnskove, mousserende sandstrande, imponerende golfbaner, levende kulisser, venlige ansigter, lyksalige breezes og slående vandfald er blot nogle få af Kauai spektakulære tilbud til sine gæster.

– Den travle havn i Port Allen er affyringsrampe for en flåde af lystbåde, der drager til søs for hvalsafari, middag sejl, delfin møder, charter fiskeri, snorkel og picnic ture og cruising under de fantastiske grønne palisader af Napali Coast .

– Vandreture trails hovedet ind Waimea, “Grand Canyon of the Pacific,” eller langs den Napali Coast til betagende dale utilgængelig ad vej. Der er kystnære vandreture på tværs af høje klitter, og regnskov treks blandt de ældste flora i Hawaii. Bregner nå op til øjenhøjde og tropisk hibiscus og ingefær blomster måle størrelsen af dem knytnæve. Vandfald og cool dybe bassiner, skjulte kystlinje bugter og herlige bjerg udsigter højne hele oplevelsen.

– De eneste sejlbare floder i Hawaii flow gennem Kauai. Roere kan udforske fredsommelig flodstrækninger i kajak, glider lydløst gennem fristeder for de sjældneste fugle på planeten Jorden.

– Real ridning vil tage en ind i skove, kløfter og bjerge for picnics, vandfald svømmer og herlige ocean perspektiver.

– Kauai prisbelønnede og meget populære Movie Tours giver besøgende mulighed for at besøge de steder, betagende landskab, hvor nogle af de mest populære film og tv-serier er blevet filmet. Disse hits omfatter Jurassic Park, Jagten på den forsvundne skat, Sydlige Stillehav, Blue Hawaii, Gilligan ‘s Island, Fantasy Island og omkring 30 andre.
Kauai hawai hvaler
– Kauai er kendt som Garden Isle fordi det er så grønt og flora og fauna så ødsle. Man kan vandre gennem botaniske haver chartret af den amerikanske kongres og støde på nogle af de sjældneste levende ting på Jorden. Hos Limahuli Gardens, er indfødte Hawaii planter arrangeret omkring gamle taro terrasser hugget ind i foden af bjergene, hvor Napali Coast begynder. Landskabsfilerne er dramatisk, luften rolige. Halvfems procent af Hawaiis hjemmehørende planter er unikke for øerne og halvdelen er i fare. Hos Na ‘Aina Kai Botanisk Have, der Garden Isle nyeste have, finurlig skulpturer og en labyrint fuld af overraskelser vævet ind i et landskab af damme, haver, vandfald, laguner og vandløb. Kauai herlige vejr giver den helt rigtige mængde af sol og regn for at pleje Kiawe træer, brombær, java blomme, guava, eukalyptus, bambus, sandeltræ, ananas og sukkerrør, for blot at nævne et par stykker. En af Kauai specialiteter er den indfødte Mokihana vin og bær, som kun findes på øen. Andre store fund er orkideer, kokospalmer, plumeria, hibiscus og andre tropiske planter på hele øen, med dens tørre til frodige klima øge skønhed og duft af Kauais blomster og vegetation. Man kan forudse mulighed for at se en række unikke og særprægede dyr og fugle på denne tropiske ø, som omfatter den holder af, delfiner, munkesæler, havskildpadder, rev fisk, koralrev, hvaler, og så meget mere. Indfødte fugle omfatter iwi og staten fuglen, Nene gås, andre fugle på øen er duer, kardinaler, egrets, roosters.

– Kauai er et fantastisk sted at lære en ny sport eller hobby, en, der kan lyse op et helt liv. Der er skoler for surfing, dykning, tennis og golf. Golfspillere kan tee off på en af ni golfbaner, mange af dem mesterskabet links ligger midt inde i spektakulære landskaber. Der er også flere tennisbaner.

– Nogle af de mest autentiske lu’au i Hawaii ske på Kauai. Ingen bør gå hjem uden at have denne traditionelle fest med hawaiiansk mad, hula og sjov.