Honolulu

Turistrejseguide til Honolulu, Hawaii, USA

Honolulu på Hawaii er en af ​​de mest populære destinationer i Hawaii og er en stor by med sin beliggenhed ved den fjerneste ende af Waikiki. De vigtigste turist hot spots i Honolulu er downtown distrikt – Stillehavsregionen, AOS største finansielle og business center, og Waikiki, i hjertet af Honolulu. Waikiki er kendt for sin smalle sandstrand område, som er blevet en af ​​verdens, AOS mest bemærkelsesværdige strande, foret med mange gode butikker, restauranter og indkvartering.

[sibling-pages]

Beliggende på Hawaii, AOS Oahu Island, er Honolulu fuld af ting at se og attraktioner at besøge. Domineres af den imponerende Diamond Head vulkan, som nu er uddød, er Honolulu kendt for sin tropiske landskab, palmer, havn, nærliggende øer og Mamala Bay, hvor en vifte af vandsport er på tilbud.

Honolulu Travel:
Med en stor befolkning og mange spreder byområder, kan trafikken i Honolulu blive forståeligt travlt, især på grund af den klynge af ensrettede gader. Der er en række af parkeringspladser og on-street parkeringspladser i det centrale Honolulu, og biludlejning er alment tilgængelig. Leje en bil i Honolulu er en af ​​de mest bekvemme måder at udforske øen Oahu, selvom andre populære metoder til transport omfatter busser, taxaer og endda cykler.

Honolulu International Airport (HNL) står omkring 4 miles / 6 km fra centrum af byen og er en vigtig transport hub. Mange passagerer ankommer hver dag på Honolulu Airport fra fastlandet America, London og andre nærliggende Hawaii-øerne. Med tre terminaler og en række faciliteter, er lufthavnen kun en kort tur fra det centrale Honolulu, med en række hoteller i nærheden.

Steder at bo i Honolulu:
Honolulu trives på turismen, og der er et stort udvalg af overnatningsmuligheder i hele byen. Hotel satser i Honolulu er ofte høj, selv et udvalg af budget indstillinger eksisterer, nemlig bed and breakfast indkvartering, som normalt er godt fremlagt. Den amerikanske Youth Hostel i Honolulu tilbyder ekstremt billige værelser og er altid populært hos budget rejsende besøger byen.
Honolulu
I den modsatte ende af skalaen, er Honolulu hjemsted for et væld af luksushoteller, ofte med blot betagende kystnære udsigt og let tilgængelige steder. Nogle af Honolulu, AOS førende hoteller er blandt de bedste i verden.

Honolulu Turisme:
Turistattraktioner i Honolulu er fremragende og bortset fra de endeløse strækninger af gyldne sand, der er masser af ting at se, hvilket gør Honolulu det ideelle feriemål. Faciliteterne omfatter vartegn og monumenter, historiske museer, moderne kunst gallerier, must-see seværdigheder, og et stort udvalg af fritidsaktiviteter.

Top attraktioner omfatter Aloha Tower Marketplace, Honolulu Zoo, Iolani Palace, Aloha Tower, Diamond Head Lighthouse, den State Capitol Building, Hawaii Maritime Center, Hawaii State Art Museum, og Battleship Missouri Memorial i Pearl Harbor.

Restauranter i Honolulu:
Der er en utrolig mangfoldighed af restauranter og steder at spise hele Honolulu, hvilket afspejler de etniske grupper og lokalbefolkningen. Kig efter restauranter, hvor lokalbefolkningen i Honolulu vælger at spise, såsom dem omkring University of Hawaii på Manoa, hvor du vil finde en vifte af overkommelige cafeer og madsteder. Også den mad domstol i Ala Moana Center særdeles godt lagerføres.

Honolulu:
Vejret i Honolulu varierer kun lidt gennem hele året, med konstante temperaturer nå 70’erne og 80’erne. Honolulu har to primære årstider – april til november, hvilket er lidt varmere end perioden december til marts. Det omgivende hav er stadig varm hele året og er en af ​​Honolulu, AOS vigtigste attraktioner.