Seværdigheder Gardasøen

Gardasøen er en af Italiens mest populære rejsemål, og den tiltrækker hvert år camping og badegæster fra hele Europa, og heriblandt rigtig mange danskere.

Gardasøen ligger i den nordlige del af Italien, og søen er Italiens største sø. De fleste tager til Gardasøen for at slappe af og bade, men der er faktisk en række spændende aktiviteter og udflugtstmuligheder omkring og i nærheden af Gardasøen.

Du kan læse om nogle af de mest populære og/eller spektakulære udflugtsmål nedenfor.

Gardaland

Blue tornado gardalandGardaland er Italiens største vandland og et rent mekka for børnefamilier. Den ligger i den lille by Castelnuevo del Garda mellem Lazise og Peschiera.

Gardaland har massevis af vandrutschebaner for alle aldre, og der er også delfinshows og andre underfundige familieaktiviteter hver dag.

.

Parco Natura Viva

tiger parco naturo vivaParco Natura Viva er en mellemting mellem en en safari park og en zoologisk have. Parken dækker et område på over 40 hektar. Parken er hjemsted for omkring 1500 dyr fra over 250 forskellige dyreracer.

Parco Natura Viva er bygget op omkring to afdelinger. Der er en safari park, hvor man SKAL blive inden for i sin bil, og så er der dyreparken, som kun er muligt at besøge på gåben.

Parken ligger lidt inde i landet fra Lazise på vej mod Verona på den sydøstlige del af Gardasøen

 

 Monte Baldo

Et yndet mål for vandrere er dette bjerg kompleks. Den kendte og smukke italienske vandre rute Sentiero della Pace (fredens vej) kan du påbegynde herfra.

For at komme til tops på Montebaldo, så skal du tage svævebanen, som du finder i Malcesine ved Gardasøen.

Parco Giardino Sigurtá

parco sigurtaDenne naturskønne park dækker et areal på over 600.000 kvadratmeter, og det er et fantastisk sted at vandre rundt ad givne ruter, hvor du kan opleve botanikkens vidundere. Faktisk har du ikke blot vandre, men du kan leje en cykel, tage et tog rundt, bliver transporteret rundt med shuttle-busses eller leje en golfvogn. Det meste af dette koster lidt penge, men bortset fra golfvognen ligger prisen markant under 10 euro per person, og børn og handicappede er gratis.

Sigurtá parken ligger ved Vallegio lidt syd for Gardasøen.

Lazise

Middelalderby på den sydøstlige del af Gardasøen med en befolkning på 7000 indbyggere. Byen er omkredset af en stor mur, og der er kun 3 porte, som kan give dig adgang til byen.

Hvert år i første weekend af oktober afholdes der en honning festival i La Pergolona, der ligger en lille kilometer nord for Lazise.

Madonna della corona

madonna della corona klosteretDette kloster er et perfekt sted at besøge for den der ønsker at kombinere tro og indre ro med afslapning og stilhedens glæder, mens den utrolige smukke natur udfolder sig foran og under jer.

Det er en af de smukkeste steder i Italien, hvor klosteret er hævet 774 meter  over jordens overflade, hvor man kan kigge ud over dalen hvor floden Adige stille bugter sig afsted.

 

Verona

Verona ligger lige sydøst for Gardasøen. Det er en by på størrelse med Århus, og Verona er blevet sat på Verdensarvslisten af UNESCO på grund af den utrolige arkitektur. Verona ligger ved floden Adige og byen har vokset sig stor og indflydelsesrig på grund af at rigtig mange veje førte rejsende igennem Verona. De fleste kender dog bedst Verona fra Shakespeare, da Verona er byen hvor dramaet mellem Romeo og Juliet udspiller sig.

verona

Kort fra Gardasøen ligger de italienske storby Milano. Hvis I har muligheden for det, så tag et smut forbi Milano og oplev byens mange fantastiske og historiske seværdigheder. Du kan læse mere om Milano seværdigheder her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

On Key

Related Posts