Amanpulo

Amanpulo Pamalican Island i Filippinerne

Ankomst til Amanpulo i Filippinerne faktisk starter, før du nogensinde får der!

Du er taget ved ankomsten til Manila lufthavn til private Aman lounge forud for bording hotellerne ejer privat twin prop fly, som flyver dig direkte til udvej. Det er nogle stil!

Det første der sker ved ankomsten, er, at du får den store rundtur i byen, før tages til din ‘casitta’ / banda / villa.

Vi var heldige at have en strand casitta, der stod kun en kort vej væk fra hvad var næsten vores egen private strand, og hvad en strand. Forestil dig hvide talkum så langt øjet kan havet, bakket op af de smukkeste nuancer af turkis og lyseblå og grønne hav. Jeg troede, jeg havde set de fineste strande i verden i Seychellerne – ikke så!

Den casita har væg til væg-vinduer, så visningerne af vandet er absolut spektakulære.

Der er en konge mellemstore seng, et stort badeværelse med dressing område, separat bruser og badekar, alle bare A1.

Udenfor er der en stor solterrasse med to dag senge og en hængekøje, og alle helt privat.

Du kan tilføje denne den mest udsøgte bomuld robe til at ligge rundt i, vidunderlige fluffy håndklæder, toilet produkter og frisk frugt hver dag.

Efter alt at det kommer som nogen overraskelse at opdage, at fødevaren var en anden funktion i Ananpulo. Der er en a la carte menu, daglige tilbud, og i virkeligheden, hvad du ønsker kokken vil kokken, og du kan spise overalt næsten når som helst. En gastronomisk paradis!

Især bemærkelsesværdig var beach club paella, og grillpladser.

Dette er ikke en udvej for folk, der har brug for at blive underholdt, med størst aktivitet bliver på eller under vandet, og så er der naturligvis er stranden!

Sandsynligvis den udestående ting af alle, var det utroligt subtile og sofistikerede niveau af service, hvilket gør Amanpulo som en af ​​de fineste resorts overalt.