Praia da Pipa

85 km syd for Natal møder man den lille eksotiske landsby Praia da Pipa. Før var det et lille søvnigt fiskerleje, men i dag er det en badeby, der oser af tropisk hygge og afslappet brasiliansk atmosfære.

Praia da Pipa byder på et dejligt kystområde med meget smukke omgivelser som spænder fra de endeløse sandstrande til de flotte klippeformationer. De mange små bugter giver god mulighed for at finde et eget lille ”hemmelige” paradis.

I weekenderne bliver byen flittigt besøgt af mange lokale samt turister fra Natal. De skal alle besøge den lille oase for i fællesskab at feste, nyde strandene, havet og blive en del af eventyret i Praia da Pipa.

Praia da Pipa

Praia da Pipa

Tilbage til “hverdagen” er der igen landsbystemning over Praia da Pipa. Det minder én om, at dagene ikke kun er en fest, men så sandelig også til afslapning. Byen emmer af brasiliansk ro, når man bevæger sig dovent gennem den lille hovedgade med små butikker, barer, cafeer og restauranter. Her er der rig mulighed for at få en smagsoplevelse fra det varierende udvalg af frisk fisk, skaldyr samt tropisk frugt som kokos, mango, papaja og ananas.

De små hoteller og pousadas falder ind i byens palmeomgivelser. Her er filosofien, at hver dag skal nydes fuldt ud, dog uden at det går ud over de smukke omgivelser, som netop er en stor del af området. For den dansker, der ønsker at komme væk fra hverdagens stress, jag og grå himmel er stedet den helt rette balsam.