De Dansk Vestindiske Øer

Med musik i baggrunden, madduft i næsen, store, dansende mocko jumbies (traditionelle styltedansere), kostumer, der mest af alt minder om et festfyrværkeri, og livsglade mennesker. Det høje humør mærkes alle dage på de danskvestindiske øer, men når karnevallerne slår ind, bliver du vækket fra din lur i hængekøjen af stålbands og ildjonglører. En lille advarsel: stemningen smitter, så det er umuligt ikke at danse med.

Hver af de tre største øer bærer sit eget præg.

St. Croix

St. Croix er specielt påvirket af den danske historie på øerne, og er perfekt til de besøgende, der ønsker en laid-back oplevelse. De historiske byer Frederiksted og Christiansted er fyldt med sjove, små butikker, charmerende, pastelfarvede bygninger og forfriskende kultural mangfoldighed. Du kan være sikker på at finde, der passer til lige din smag med mulighed for alt fra at ride ved sukkermøller fra 1700-tallet til at spille golf på én af øens tre smukke golfbaner.

regnskoven i dansk vestindien

regnskoven i dansk vestindien

St. John

To tredjedele af St. John er nationalpark og derfor perfekt til at nyde øens verdenskendte strande som fx Trunk Bay, Cinnamon Bay eller Salt Pond Bay. St. John er hver naturelskers drøm med mulighed for at vandre, campere, specialbutikker og betagende udsigter. Giv dig tid til at besøge øen, bare et par timer, du vil ikke fortryde det.

St. Thomas

St. Thomas finder du én af verdens smukkeste havne. Som den mest besøgte havneby i Caribien tilbyder Charlotte Amalie elegante spisesteder, spændende natteliv, tax-free shopping og endda en tur i ubåd. Selvom øen, og specielt Charlotte Amalie, er fuld af energi, så er der også let adgang til flere enestående naturoplevelser som fx det betagende syn af Caribien fra en højde af 500 m.o.h.o.