Rejseguide Tobago

En Tobago Ferieguide

Der findes forskellige billige rejser til Tobago med Apollo rejser
. Det er dog ikke en helt billig affære selv om du via det forrige link kan finde nogle eksklusivt billige ferier.

Det er ligegyldigt, om du bor i et grand fem-stjernet all inclusive hotel eller en guest house, Tobago har meget går for det, og meget at se og gøre.

Ved 8 miles bred og 26 miles lang, ville du tror, ​​at du ville være i stand til at komme rundt det meste af øen på en dag, men det er bare ikke tilfældet. Du kan se en af ​​charmen ved Tobago er den næsten totale mangel på enhver form for infrastruktur på alle. Vejene er fulde af huller, og du enten klage over det, eller leje en 4 x 4 og har en stor tid dodging omkring huller, eller måske går igennem dem, hvis de er fuld efter en regnbyge!

Tobago: hvor er de bedste steder at besøge?

Der er ingen tvivl om, at det sydvestlige lavland er der, hvor al udvikling er centreret.

Crown Point International Airport er her, og et par smarte hoteller langs den caribiske kyst.

Der er Buccoo Reef, Pigeon Point og Store Bay med sine fine hvide sandstrande, og endelig den farverige hovedstad Scarborough med dens spændende port.

Absolut en tur over til den sydlige kyst af Tobago er mere end umagen værd. Her kysten er bankede af Atlanterhavet med sin store dønninger og afbrydere. Landsbyer som Speyside er blot et af de steder at besøge.
Tobago

Flytning nord, den caribiske kyst har mange smukke koral sandstrande såsom englænderens Bay, Bloody Bay, Castara, og Parlatuvier, og folkemængderne er absolut fraværende her. Den nordligste bygd Charlotteville er på det punkt, hvor Atlanterhavet møder Caribien, og her er der gode kul koralrev, nogle inden for svømning afstand af stranden

På den østlige side af Tobago er der en hurtig stigning i bakkerne, som er kendt som den centrale Main Ridge, hvilket er hvor du vil finde de vigtigste regnskov, som derefter falder væk ganske kraftigt til havet med sine palme sandstrande.

Hvis du er en naturalist eller en birdwatcher så fugten gennemblødt disede regnskov er et paradis venter på at blive udforsket.

Fugleinteresserede også skal tages til Little Tobago lidt over en kilometer fra kysten og lidt over en kilometer lang. Den er ubeboet, og er en havfugl fristed ud for kysten ved Speyside.

Du kan se, at Tobago har noget for næsten alle. Fra fuglekiggere til soldyrkere, foodies til strand bums, folk watchers til surfere, romantikere til de unge med ingen penge.

Tobago er et vidunderligt sted, hvor du hurtigt taget tilbage til en tid, hvor livet blev gennemført i en rimelig måde. Et sted, hvor børn har respekt for deres forældre, hvor kirke søndag er en accepteret del af livet, og jorden er prioriteres højere end spekulation.

Så hvad vil du finde, når du går til Tobago på din Tobago ferie.

Der er ingen tvivl om du vil finde billede postkort strande med smukke koralrev, der indeholder nogle utrolige dyreliv, herunder Manta Rays og kæmpeskildpadder.
Trinidad og Tobago
Tobago er beliggende i det sydlige Caribiske Hav er kun 8 miles bred og 26 miles lang, lige nord øst for øen Trinidad, og sydøstlige del af Grenada. Det er velsignet med stor vejr og det ikke lider af orkaner er syd for orkanen bælte. Dette gør det lille nok, at du kan udforske alle øen i et par dage, men ikke så små, at være klaustrofobisk.

Når du udforsker Tobago vil du finde lokale er utroligt venlige, og du føler meget sikkert. Som du rejser rundt Tobago du vil finde dejlige uncommercialized lille landsbyer og landsbyer med en baggrund af enten tæt skov, rolig blå Caribiske Hav eller stejle bjergskråninger.

Så hvad er det præcist som Tobago har, som resten af ​​Caribien ikke har?

Du vil ikke få dusinvis af fem stjernede flotte resorts, eller vil du få natteliv, så hvis det er det du vil have en Tobago ferie er ikke for dig.

Tempoet i livet i Tobago er en krydsning mellem langsom og endnu langsommere! Tobago er et sted at chille ud, så bare ankomme, læne sig tilbage og slappe af!

Folk, der har taget en Tobago ferie vil fortælle dig, at selv når de træder ud af flyet, kan de føle stress bare glide væk næsten med det samme. Alt du vil se er enorme brede smil fra taxachauffør til din hotel receptionist. På vejen vil du se det turkisblå Caribien, derefter enten en kold Carib øl eller et rum punch ved ankomsten til din destination, hvor det bedste af det hele er, at Tobago gør du føler velkommen.

En Tobago ferie er en off, dette er i modsætning til andre steder i verden, og antallet af tilbagevendende besøgende er der beviser for.