Rejseguide Aruba

Fra en rejsende synspunkt, kan Aruba opdeles i to kyster. Den sydøstlige kyst har de hvide sandstrande, turkisblåt hav, og varmt vand. Den nordvestlige kyst er udsat til Atlanterhavet, og derfor har ru hav med forræderiske strømme og en klippefyldt kyst. Disse to yderpunkter bidrager til Aruba voksende ry for at være en “Desert Paradise.”

Vejret i Aruba

I modsætning til en ørken, er Aruba vejr det meste de samme, der ikke har nogen ekstremer og være nogenlunde konstant. Men på grund af sin mere sydlige placering i Caribien, kan varmen fra solen være stærkere end andre caribiske øer. En konstant let brise dæmper den varme sol for at skabe en kølende effekt. Manglen på regn er hvad der virkelig markerer Aruba som en ørken paradis. De fleste andre caribiske øer har en våd sæson og er tilbøjelige til at storme og orkaner. Men ifølge de oplysninger, der indsamles af American Express Travel, vejret er næsten altid tørt i Aruba, hvor de fleste regnbyger, der kommer om natten og varede kun et lille stykke tid. Aruba er også på den ydre orkan zone, hvilket betyder at det er sjældent ramt eller påvirket af andre storme.

Med denne mangel på regn kommer en mangel på den frodige vegetation, at de andre caribiske øer er kendt for. Kombinationen af forholdsvis sparcse vegetation, og den tilsyneladende endeløse strand, Aruba er absolut en øde ø. Men alt taget i betragtning, Aruba er en af de mest populære ferie destinationer i verden. De fleste turister ser Aruba som eksternt luksuriøse. Og mens denne ø endeløse sand virker lidt som en ørken, farvande flor med tropiske fisk, perfekt til dykning, snorkling og fiskeri.
To ferier i én med spies til Aruba og Curacao i Caribien
Rejseguiden til Aruba er smuk, der er ingen, der ville benægte det. Og skønhed, tror jeg, er en vigtig del for enhver stor ferie. Nu naturligvis mennesker vil have en bred vifte af synspunkter om, hvad der præcist gør en ting smuk, men jeg tror, de fleste vil være enige i, at hvide sandstrande, klare blå himmel og solskin gør ethvert sted store. Så hvis du er på udkig efter sol og skønhed, du ikke lede længere end til øen Aruba.

Beliggende i Caribien, Aruba har en vidunderlig blanding af ting at gøre og strande til at slappe af på. Du vil have mulighed for at gøre flere forskellige ting på en ferie, så vælger noget Aruba, som har muligheder for travlhed eller afslapning er perfekt, uanset hvem du er, eller hvilken slags tur, du ønsker.