Rejseguide Puerto Rico

En rejse guide til Puerto Rico i Caribien

Næste gang du besøger den smukke ø Puerto Rico tag en tur omkring Puerto Rico land side og opdage det skønhed og kultur. Du kan starte med opholder sig på en Parador.

En Parador i Puerto Rico er et lille land kro, der deltager i et statsligt program. Dette program certificerer kvaliteten og gæstfrihed af inn. De kroer i dette program, der også har restauranter serverer traditionel Puerto Rican mad. Disse Paradores er normalt placeret tæt på historiske områder eller populære attraktioner.

Nogle af de mest populære Paradores omfatter:

I hjertet af downtown Mayaguez, byen med den eneste zoo på øen, Det vigtigste sted af den vestlige side af øen og hjem til en af ​​de største universiteter i Puerto Rico.

I mellem en kop kaffe og en sukker plantage på den sydøstlige kyst af øen, ved starten af ​​en panoramisk vej med nogle af de mest interessante synspunkter på øen.

På kysten. Kun få minutter væk fra Bioluminescence Bay, med ture og lokale attraktioner, en af ​​de mest attraktive Paradores på øen

Disse er nogle af de steder af The Paradores i Puerto Rico, udforske dine muligheder for en uforglemmelig oplevelse, sightseeing smukke steder i den tropiske ø Puerto Rico.
Puerto Rico
Der er en masse steder at besøge i Puerto Rico på din rejse. De fleste mennesker koncentrere sig om de vigtigste attraktioner på byområdet øen, vi her har 5 dejlige steder at besøge af vejen, er de værd at kørsel og oplevelse, nyde.

Las Cuevas de Camuy National Park

Denne nationalpark træk på de største grotte i verden. besøgende vil gå ind i dele af hulerne og udforske en lille del af systemet. De omkringliggende områder funktionen nogle natur indstillinger, der gør for meget god visninger.

La Parguera, Bioluminescence Bay

En anden meget unikt sted at besøge på øen. denne bugt har mikroorganismer på vandet, når forstyrret de “lyse op” og producere en smuk skærm på vandet. dette fænomen sker på forskellige steder rundt omkring i verden, men i Puerto Rico er det eneste sted, der er garanteret for at det skal ske hver nat.

Arecibo radar observatorium

I den nordlige par af Puerto Rico kan du besøge den berømte radioteleskop, den største af denne type i verden. Dens store receptor plade, det er større end 12 fodboldbaner, der anvendes til at få øje på signaler fra planeter og i SETI forskning til extraterestrial liv. Inde i Observationsorganet er der videnskab relaterede udstillinger af forskellige fag til at se.

Mayaguez Zoo

Mayaguez er hjemsted for den eneste offentlige zoo på øen. Den zoologiske have 2 vigtigste animalske valg er den afrikanske Skov og den afrikanske savanne. Også det har en smuk fuglereservat.

Ponce Art Museum

The Ponce Kunstmuseum har den største kunstsamling i Caribien mellem billeder og skulpturer. Sin samling har mange europæiske programmer som f.eks værker af Velasquez, Rubens og Rodin, og andre.