Rejseguide Bermuda

I midten af Atlanterhavet, ligger Bermuda 570 miles øst for Cape Hatteras, North Carolina, en ø fyldt med lyserøde sandstrande, pastelfarvede hytter og kvintessens britiske traditioner. Med en landmasse på kun 21 kvadrat miles, er det en af de mindste områder i verden. Bermuda faktisk består af omkring 140 øer, hvoraf 8 af disse er forbundet af broer til at danne en kontinuerlig fiskekrog formet areal, der kører 22 miles i længden og kun 2 km på tværs på det bredeste sted. Dette er den Bermuda, at de fleste alle kender, fordi de andre øer er ubeboede, og nogle er kun klipper.

Bermuda er en anden ø på mange måder fra dem, at du generelt tænker såsom Caribien. Det er meget høflig og lidt tilbageholdende i den forstand, at du ikke vil finde laid-back locals går rundt barfodet og tilbyder dig Pina Coladas. Det er noget formelt i kjole, som du vil se de kvindelige beboere i strømper og hæle og mænd i jakker, slips, bermudashorts og knæstrømper trods det smukke vejr. Golf og tennis er populære tidsfordriv, og du vil opdage, at de fleste besøgende, såvel som Bermudians, er over 40 år. Det er et vidunderligt og charmerende ø, der tilbyder mange ting at se og gøre med store steder at gå.

Bermuda vejret er meget tempereret, ikke for varmt og ikke for koldt. Det er en semi-tropisk ø, der ikke har en regntid, og der er ingen måned, modtager et overskud af regn. Tordenbyger kan være tung til tider, men du vil opdage, at himlen klart hurtigt, og at det påvirker normalt ikke dine udendørs planer. Temperaturen sjældent stiger til over 85 F, (29,5 C) perfekt til solbadning, svømning og alle former for vandsport, og der er altid en kølig brise natten. MAJ-Okt er de varmeste måneder med en gennemsnitlig høj på 82 F og et lavt gennemsnitligt på 74 F. Den koldeste del af året løber fra januar til marts med GNS af 69 F og nedture 60 F.

Institut for Turisme fremmer 2 sæsoner for Bermuda vejr, sommer “beach og syde” og vinterens Om sommeren er øen fyldt med aktiviteter “golf og spa.” Hotel grill og aften danse til at modregne din dagtimerne sightseeing ture, og det offentlige strande aldrig tæt på. Under off-season, der løber fra Nov-Mar, vil du opdage, at tempoet bremser betydeligt. Nogle af sightseeing, dykke, snorkle, og vandski bådene er tørt kuperet og kun taxier ture til øen. Der er også et par hoteller og restauranter, der vil lukke, selv når det er sagt, de fleste hoteller i Bermuda do forblive åbent, og du kan finde priser skæres kraftigt ned på op til 40%. Dette er et godt tidspunkt at rejse med perfekt vejr til golf og tennis, kan du stadig leje både, tour øerne og den bedste del? Du kan rejse Bermuda og drage fuld fordel af de uncrowded strande, butikker, restauranter og vandreture og helt nyde de smukke solrige dage.
Bermuda
Hvis du ønsker at leje en bil, mens du rejser Bermuda, vil du være ude af lykke, da der ikke er nogen biludlejning tilgængelige dér! Du kan komme rundt med offentlige busser, færger, leje en knallert eller scooter, kan du bruge taxier – eller endda leje en hest og vogn. Bussystem er fantastisk, kører planmæssigt hele dagen, selv om der er ingen sent system. Præcis forandring, spillemønter eller billetter påkrævet. Poletter kan købes på nogle hoteller og gæstehuse, sub-posthuse, og på den Central Terminal i Hamilton på Church Street. Du kan også få multi-dages transport gennemløb i tre eller syv dage, der giver mulighed for ubegrænset busture, som vil spare dig nogle penge. Taxaer kan findes i lufthavnen og de fleste store hoteller og de kan også dobbelt så rejsearrangører, hvis du ønsker at sammensætte din egen sightseeing tour af øen. Bermuda taxi operatører er blandt verdens fineste og deres viden og kommentarer kan gøre for en uforglemmelig tur. Du kan leje dem for hver dag, time eller mile. Alle taxier afmåles og tariffen er fastsat ved lov, så satser er de samme for alle: $ 4 for den første mile, 1,40 dollar for hver ekstra mile og højere rater efter 10 pm. Færger er en naturskøn måde at komme rundt og kan til tider være meget hurtigere end bussen. De forbinder Hamilton med Paget, Warwick og Somerset / Dockyard-området. Knallertudlejning er tilgængelige ved 1/2 dag, dag, uge og lang sigt. Prisen varierer efter længden af leje og type af cyklus. Hest og vogn ture er en pæn måde at se Bermuda. Ved dag driverne vil påpege seværdigheder, og for om aftenen er det meget romantisk.

Valutaen her er den Bermuda dollar, og det har en 1-1 forhold til den amerikanske dollar. Begge valutaer er lige accepteret på alle virksomheder, men den amerikanske dollar er den valuta valg, fordi i modsætning til Bermuda dollar, det er udskiftelig overalt i verden. Gennemsnitlige værelse priserne varierer som sådan: Lav – $ 100/120 Mid – $ 120/180 High – $ 200 +, gennemsnitlige måltid priserne er: Lav – $ 5/10 Mid – $ 10/25 Høj – $ 25-30. Alle hoteller i Bermuda er underlagt en 7,25% hotel skat, der er føjet til din regning ved check-out, og der er også en afgang skat, men dette er inkluderet i prisen på din flybillet. Når det kommer til deponering, de fleste restauranter tilføje en 15% gebyr til din regning, så bare tjek for at se om det er der, så du ikke ender med at tippe to gange, og selvfølgelig, hvis det ikke er der, er det gennemsnitlige . Hoteller generelt også tilføje et gebyr, og det er 10%. For taxier, er en spids på omkring 10% i gennemsnit.

Bermuda har flere seværdigheder at se, end du vil være i stand til at besøge i en enkelt ferie, her er et blot et par af højdepunkterne. Besøg awesome undergrund Bermuda, med en af de højeste koncentrationer af kalkgruberne i verden, det giver en drømmeverden, der har endda været inspiration for mange kreative resultater, herunder Hensen Associates “Fraggle Rock” Muppets. Sørg for at tage et besøg i Crystal Caves eller Leamington Caves, begge er langs Harrington Sound Road. The Royal Naval Dockyard, der begyndte i 1809, kan ses i dag restaureret som en underholdning og shopping kompleks med restauranter, kunsthåndværk marked, kunstcenter Bermuda Maritime Museum, historiske kommissær Hus, biograf og Clocktower indkøbscenter. Botanisk Have, som har over 1000 sorter af planteliv spredt ud over 36 hektar landskabet og er åben hele året fra solopgang til solnedgang. Tag dig tid til at besøge Bermuda Aquarium, Natural History Museum og Zoologisk hvor du kan tage selvstændige guidede ture, hvis du vælger og lære om Bermuda dets begyndelse, hvalfangst industri, fængslende undersøiske udforskning og skrøbelige miljø. Akvariet, museum og zoo er internationalt anerkendt som et center for bevarelse og genindførelse af truede arter.

Hvis dykning og snorkling er dine ting, vil du finde omkring 350 skibsvrag, der er spredt blandt reef formationer, hvilket gør det en stadigt skiftende, levende museum under havet. En anden god måde at se denne fantastiske verden er gennem en Glass Bottom Boat Tour, tilbydes i løbet af de dage og nætter. Og lad os ikke glemme den endeløse række af de smukke Bermuda strande. Med deres lyserøde sand og kalksten klitter, vil du opdage, at strandene på den syd-kysten er mere naturskønne end dem på den nord-shore. De mest populære, også den mest overfyldt med turister og lokale er Horseshoe Bay Beach. Din bedste chance er at hente “Bermuda Guide til strande og transport,” en gratis publikation findes på de fleste hoteller og i alle besøgstjenesten Bureauerne. Det kombinerer kort og bus / færge tidsplaner, der viser dig placeringen af de strande og hvordan man kan nå dem.

Uanset om du søger for at besøge en travl by som hovedstaden i Hamilton, som byder på masser af shopping og sightseeing i løbet af dagen, middag, drinks og dans om natten til en doven dag på stranden, til World Heritage Site og historiske by St. George, Bermuda vil tage højde for alle dine behov. Det kan være en afslappet ferie destination eller en international business center. Det er en blanding af gamle og nye verdener, venlige mennesker, og der er så mange ting for dig at deltage i og nyde. Uanset hvad dit ønske, Bermuda er sikker på at byde dig velkommen. “