Rejseguide Martinique

Escaping til en tropisk ø som Martinique i Caribien er de fleste menneskers idé om en drømme ferie, men når den ø kommer komplet med en lille smule af Frankrig, kan det være endnu mere tiltalende.

Det er, hvad mange vacationers elsker ved Martinique, som er blevet den caribiske ø at opdage eller genopdage. Ikke alene er det smukt, med frodige haver, uberørte strande og tropiske regnskove, det er rig på fransk kultur, mad og livsglæde.

Velsignet med en idyllisk klima og et væld af kulturelle, kunstneriske og naturskønne attraktioner, Martinique er ulig nogen anden tropisk destination. Ikke alene er den blomsterfyldte ø fuld af visuelle lækkerier, det giver beroligende kurbade og luksus hoteller, hvor du kan forkæle dig selv.Hvis pleje dig selv er i din karakter, kan du ønsker at booke dig ind i de visuelt imponerende Relais og Chateaux Cap Est Lagoon Resort and Spa. Cap Est har 50 suiter, to restauranter, to strande og en overdådig swimmingpool. Den fashionable, fire-stjernede luksushotel tilbyder windsurfing, havkajak, en tennisbane og et hjerte fitnessrum, plus Belem restaurant, nævnt i Condé Nast Traveler liste over Hot Tables. Spaen, i samarbejde med Guerlain, udstråler japansk stemning, og byder på jet-brusere, alger bade, boblebade og hydroterapi.

Beliggende på grund af en tidligere kokos plantage, tilbyder Club Med Buccaneer er Creek utallige måder at forkæle dig selv, fra en udsøgt eftermiddag på spa-der har fem forskellige behandlingsrum-til en lækker aften af ​​cocktails og fine ø køkken på deres internationale og Creole restauranter og bassinkanten grill.

Det smarte, trendy Sofitel Bakoua tilbyder et fremragende niveau af komfort: fremragende tropiske cocktails, en swimmingpool og My Bed program med meget komfortable senge og masser af puder til at fremme en fredelig og rolig nat.
Martinique
Når du er sulten, er der masser af fine middage. Favoritter omfatter La Plantation, der har specialiseret sig i foie gras terrine, og Le Belem, som serverer fremragende fransk mad i en innovativ og varm indretning. Du skal rejse gennem en stok felt at opdage La Case Thai, beliggende blandt asiatiske hellige lotus og orkideer. Den thailandske mad det tjener er egnet for sine fantastiske omgivelser. Tantalize dine smagsløg med Creole madlavning, som byder på lokale ingredienser og en melange af afrikanske, indiske og franske krydderier.