Den Dominikanske Republik

Badeferie i Den Dominikanske Republik

Paradiset eksisterer stadig – i den Dominikanske Republik.

Vil du prøve noget nyt, som er anderledes og lækkert? Og vil du have sol og varme, krystalklart turkisblåt vand, Bounty strande, fantastiske golfbaner, naturopleveler og forkælelse.

Badeferie og naturoplevelser til Den Dominikanske republik, der er en smuk ø i Caribien.

Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik

Allerede når man ankommer til Punta Cana’s eksotiske stråtækte lufthavn føler man den afslappede atmosfære, som skinner igennem lige fra personalet i banken til dem der giver dig et stempel i passet. Du mødes med smil og venlighed overalt.

Klima i Den Dominikanske Republik
Med 8 solskinstimer hver dag året rundt, en lufttemperatur på 24 – 32C og vandet på 26 – 30C er der lagt op til en ægte ferie med solskin, forkælelse og oplevelser.

Romantisk rejse eller familierejse til Den Dominikanske RepublikDen Dominikanske Republik er stedet for hele familien, der bare vil slappe af og hygge sig på de luksuriøse hoteller, hvor der tilbydes et væld af aktiviteter og faciliteter, hvad enten du er barn eller voksen. Både til lands og til vands.

Det er også stedet for en romantisk rejse for to, som blot vil nyde hinanden, ligge under palmerne på de kridhvide strande og lade sig forkæle med en lækker menu serveret i skæret fra levende lys.

Hoteller og forplejning i Den Dominikanske Republik
Luksushotellerne tilbyder en udsøgt service og restauranterne servere den mest fantastiske gourmetmad, Her kan du få lov til at spise hummer & skaldyr ad libitum, nyde en mør saftig bøf, spise dig mæt i de lækre eksotiske frugter og forsøge at kommer igennem det store udvalg af grøntsager, tilbehør og deserter.

Oplevelser i Den Dominikanske Republik
Har du lyst til spændende oplevelser, arrangeres der bl.a. ture til kakao- og kaffeplantager, svømning med delfiner i det åbne hav samt heldagsture til hovedstaden Santo Domingo, grundlagt af Columbus’ bror. Du kan også opleve naturen og det caribiske hav fra hesteryg eller hvad med dybhavsfiskeri? Ultimativt kan du blive forkælet i hotellernes luksuriøse spa og helsecentre. Den Dominikanske Republik har det hele prøv det og døm selv!

Den Dominikanske Republik er virkelig en perle i Caribien, og rigtig mange danskere har allerede selv opdaget paradiset,Punta Cana er et stort område, bestående af hotelresorts, der ligger ud til det caribiske hav, og har nogen af de bedste badestrande på hele øen Hispaniola. Du har altså ikke langt til en svømmetur i det smukke turkisblå vand.

Den Dominikanske Republik Hotellerne ligger ikke langt fra Punta Cana lufthavn, og de store moderne hoteller byder på alt hvad hjertet begærer, lige fra store swimmingpools, til golfbaner, casino, restauranter og barer.

Værelserne i Den Dominikanske Republik er i høj kvalitet, servicen er i top og der findes hoteller i alle prislejer og med forskellige temaer.

All-inclusive er ikke bare all-inclusive. Hele All-inclusive begrebet har i bund og grund fået et dårligt navn, da man nogen steder har valgt at tilkøbt All-inclusive er lig med friturestegt fiskefilet og pommesfrites. Sådan er det ikke i Punta Cana.

Her har man forstået at god kvalitet og service skal være i højsædet. Og det er den.

Hvis du bestiller All-inclusive her, får du altså alt hvad hjertet kan begære. Om det er fisk og skaldyr eller store gode bøffer kan du få det her. Og så er alle drikkevarer også inkluderet. Altså får du virkelig meget for pengene.