Rejseguide Cayman Islands

Beliggende i den vestlige Caribien finder du Cayman Islands, der består af tre hovedøer – Little Cayman, Cayman Brac, og Grand Cayman. Alle tre øer er frodige, grønne og eksotiske. Hvis du ønsker en ferie sted, hvor du kan slappe af, nyde den varme sol, leg på sandstrande, spise på autentiske ø køkken, sightsee, nyde vandsport og meget mere, så det vestlige Caribien er stedet at gå.

I løbet af dagen, bør du overveje nogle tid på Green Sea Turtle Farm. Der vil du se små indhegninger af havskildpadder, nogle små nok til at holde og andre med et hoved på størrelse med en bold. Inde i butikken, kan du købe alle typer af smukke gaver, nogle håndlavede, og nogle, der repræsenterer turen til havskildpadden gården. Desuden er den Queen Elizabeth II Botanic Park and Gardens et besøg værd. Der vil du opleve nogle af de mest betagende blomster og vegetation i alt Caribien.

En kort køretur væk ligger byen Helvede. Selv om små, er turen værd at gøre. Når du er der, vil du se en fantastisk kalksten felt, der ser meget gerne du ville forvente Helvede til at se. I denne lille by er en smuk butik, hvor du kan købe alle typer af t-shirts med søde ordsprog som “Jeg har været til helvede og tilbage”. Selv om man tager en simpel køretur langs kysten er en vidunderlig måde at opleve den frihed og skønhed af øerne.
Cayman Islands
Den vestlige Caribien tilbyder også en vidunderlig og spændende natteliv. For eksempel, på Grand Cayman, vil du have et valg af vidunderlige kulturelle begivenheder, komedie klubber, jazz shows, lokale teater, festivaler og meget mere. Mange af de gode hoteller Beliggende på øen funktionen ekstraordinære shows så tjek den aktuelle tidsplan for at se, hvilken genre der spiller.

Selvfølgelig er den caribiske særdeles godt kendt for at have nogle af de mest spektakulære dykkersteder i verden. Derfor, hvis du elsker at dykke eller snorkle, ville dette være din dykning paradis. Andre former for vandsport nydes i Cayman Islands omfatter ocean kajakker, svømning, windsurfing, banan båd forlystelser, padle katte, sejlads, parasailing, vandski, og listen fortsætter.

Men en af ​​de mest populære sportsgrene i Caribien er udforskningen af ​​den undersøiske verden. Under overfladen, vil du blive blæst væk af farverige fisk, koralrev, drop-offs, og selv undersøiske ture, der vil tage dig under 800 til 1.000 meter. Uanset den tid du bruger, eller de ting du gør, mens i det vestlige Caribien, kan du være sikker på at du vil tage hjem en smuk minde om en af ​​de mest fantastiske steder på planeten. Ud over smukke øer, er de mennesker, varm og gæstfri.