Rejseguide Cuba Rejser

Cuba, skønhed i enkelhed, en oase, et paradis, en oplevelse. En af de største caribiske øer, Cuba er alt hvad du kan drømme om og lidt mere. Endeløse sandstrande, fængslende kultur, alders-arkitektur, venlige locals, lækre retter, det er et sted, du ikke ønsker at forlade. Cuba består af hovedøen, Isle of Youth og omkring 4.195 taster almindeligt kendt som cayos. Det er 140 kilometer fra Bahamas og 180 kilometer fra Florida. Cubas 11.200.000 indbyggere overvejende taler spansk. Journey med os, når vi tager dig ned stræder, forbi de foretrukne hjemsøgt og erfaringer med os den sande magi af denne jomfru feriemål. Følg os når vi genopdage Cubas fortid, svælger i sin nuværende og forudsige hvad der ligger forude.

Historien har registreret, at Cuba oprindelig blev kaldt Cubanascnan. Christopher Columbus kaldte det Juana. Colonization blev krediteret til en spansk soldat Diego Velázquez, der etablerede Baracoa i år 1511. Med sin succes, han gik på at etablere Santiago de Cuba i 1514 og Havana i 1515. Således begyndte den æra af spanske styre. De 1830’erne udløste den uafhængighed bevægelse, som tog fart efter 1886, da slaveriet blev afskaffet. Cubas historie har set flere faser. Nogle af stor succes og nogle af store tab. Det har rejste mange veje, men har aldrig mistet fokus på det endelige bestemmelsessted. Denne trang til at triumfere tidligere forfølgelse og oprør er lykkedes Cuba er et frit land i dag.

Ånden i Cuba er godt afspejlet i sin hymne. Udtrykket »ikke frygter en glorværdig død, fordi at dø for landet er til livet« skildrer den enorme loyalitet folk har for sin ø. Den cubanske nationale blomst er sommerfugl jasmin, Trogon er dens nationale fugl, og den kongelige palm er dens nationale træ.

Tænk på et land med 6700 arter af planter, 14.000 arter af hvirvelløse dyr og 650 arter af hvirveldyr. Tænk Cuba. Skjult i sine fortryllende skove, tørre bjerge og frodige sletter der er et væld af dyreliv enestående for denne del af verden. Det er en vandrere drøm, da de snoede stier afslører over 350 arter af fugle. Cuba har fire bjergkæder og Turquino (1974 meter) er landets højeste punkt.
Cuba
Komfortabel bomuld anbefales til Cubas varme klima. Selv om de gennemsnitlige temperaturen ligger lige omkring 25,5 º c, er den gennemsnitlige relative luftfugtighed 78%. Afhængig af årstiden, kan en regnfrakke og paraply komme i handy også! Cuba er fuld af must-see steder. Fra plantager med Cubas Pinar del Rio provinsen til Varadero stranden, fra den store naturpark i Montemar til Cienfuegos Den sydlige perle er landet fyldt med turistattraktioner.

Rejs med os gennem disse sider, som vi giver dig et glimt af et land, der har så meget at tilbyde, at Christopher Columbus kaldte det Caribiens perle. Mød folk i den travle markedspladser, nyde duften af ​​autentiske cubanske køkken og tage i den blotte pragt af dette naturskønne paradis. Kom med os, og vi vil forstå, hvis du ønsker at drysse lidt længere …