Rejseguide Jamaica

Rejser til Jamaica rejser tilbyder ikke bare rom, sol og reggae. Få caribiske øer kan sammenlignes med Jamaica for den brede vifte af aktiviteter, den tilbyder.

Jamaica motto er, “Out of Many, One People”. Det er virkelig, hvad Jamaica handler om. Gode strande og store fødevarer kan være i fokus for den typiske vacationer, men Caribien Jamaica rejser prale sightseeing for dem, der ønsker mere, især i Montego Bay (“MoBay” til de lokale). Montego Bay har mange boliger, der bruges til at tilhøre velhavende plantageejere tilbage når sukkerrør var konge.

Her er en Jamaica rejseguide med et par ting, du bør vide for at få mest ud af at Caribien Jamaica ferie:

Banker / Valuta på Jamaica

Penge er let at håndtere, når du rejser på Jamaica. Besøg en af de mange licenserede Cambios og vekselkontorer rådighed i ferieområderne. Med en sådan let adgang, er der ingen grund til at have jamaicanske penge med dig, før du får der. I det sjældne tilfælde, at din resort ikke har en penge udveksling, vil bankerne i området være i stand til at hjælpe dig.
Jamaica
Den officielle vekselkurs skifter dagligt, så shop lidt rundt, før du gør dit udvekslingsophold. Mange Jamaican pengeautomater også acceptere internationale bankkort med Visa, Mastercard, Cirus og Plus logoer. Banker giver også kreditkort forskud, kontant rejsechecks, og tilbyde andre finansielle tjenesteydelser.

Klima

Jamaica klima er tropisk ved havoverfladen og tempereret nær indre højland. Som en jamaicansk digt siger: “Vi har hverken sommer eller vinter / Hverken efterår eller forår ….”

På Jamaica, skal du have tøj til en tropisk klima. Badetøj er nødvendige for svømning eller andre former for vandsport, som er en jakke eller en let sweater til vandreture.

Kommunikation

Når du er i Jamaica, har du nem adgang til andre dele af verden. Så du kan nemt få adgang til direkte internationale telefonitjenester 24 timer i døgnet. Teleoperatører er også tilgængelige til at hjælpe med tredjemand eller kreditkort opkald, også.

De fleste hoteller, feriesteder og kirkebøger biblioteker har internetadgang og e-mail-adgang. De har også fax, telegram, og kabler til rådighed. Jamaica har også tre daglige nationale aviser og fem weekend aviser. Andre internationale udgaver af de store aviser og magasiner er også tilgængelige, såsom New York Times, TIME, The Economist, og London Times.

Kørsel

Hvis du kører, mens du er på din rejse til Jamaica, så skal du huske, at du skal køre i venstre side af vejen. Hurtige reflekser er nødvendig, medmindre du ønsker at kollidere med fodgængere, køer, geder, høns og andre husdyr, men vejene selv er temmelig godt, med mere end 17.000 km vej net, der forbinder alle større byer.

Et lidt billigere alternativ til Jamaica som mange ender med at vælge er Tobago på grænsen mellem Atlanterhavet og det caribiske hav.