Rejseguide Prag

Billige flybilletter til Prag

Prag er hovedstaden i Den Tjekkiske Republik. Populært kendt som “Jewel of the Crown” blandt de centrale Europa, og en blandt de smukkeste by i verden, Prag har turismen som den største kraft. Selvom byen ikke har turisme som sin hovedbeskæftigelse, men effekten af ​​turismen kan tydeligt ses over byen. Det er altid et godt tidspunkt for kort, fredelig og romantisk pause på denne smukke by. Det har en masse at byde på for sine turister. Der er mange rejsebureauer i Det Forenede Kongerige, der tilbyder billige og kort storbyferie til Prag. Du kan også planlægge en hjort / høne weekend i Prag på de sidste minutter. Med en så bred vifte af tilgængelige Prag by pauser pakke, er byen kun et skridt væk fra dit hjem. Lets have et kig på berømte af Prag, attraktioner i byen, betyder transporter, natteliv, restauranter, kroer og hoteller mv

Hoteller i Prag

Et besøg i Den Gyldne By er altid en vidunderlig oplevelse, vil dit valg af hotel tilføje en prikken over i’et. Der er en bred vifte af hoteller i Prag, kan du vælge mellem afhængigt af dit budget. MyPrague tilbyder nedsatte priser for alle hoteller i Prag . Således du vil ende op med et luksuriøst ophold med langt mindre, end du kan forestille dig. Nogle af de bedste hoteller i Prag, er: –

Hotel Corinthia Towers Prag – Corinthia Towers er en 5 * moderne hotel giver de højeste standarder for komfort hele og det bryster sig af den høje kvalitet af tjenester og faciliteter, der tilbydes til gæsterne.

Hotel Corinthia Panorama Prag – Corinthia Panorama er et 4 * luksus hotel beliggende i et roligt boligområde, tæt på centrum af Prag, hvilket gør det nemt for gæsterne at udforske paladser, tårne, museer og haver.

Hotel Hilton Prague – Dette er den største luksus fem-stjernet hotel i Tjekkiet og er ideel til forretningsrejsende. Det har 788 værelser, 3 restauranter, en bar, forskellige butikker og Den Tjekkiske Republiks første Cybex Health Club & Spa, der tilbyder de mest omfattende fritidsfaciliteter i byen.
Prag1
Seværdigheder i Prag

Prag er en fest for sightseeing turist. Prag har nogle af de mest omfattende samlinger af kunst og kultur i verden. Byen byder på nogle spændende attraktioner til livet. Nogle af de steder, der er top på “Do Not Miss” liste over Prag er: –

Astronomisk ur og gamle rådhustårn – Adresse: Old Town Square, Old Town, Prague 1

Bertramka Mozart Museum – Adresse: Mozartova 169, Smichov, Prag 5

Karlsbroen – Adresse: Old Town, Prague 1

Vor Frue Kirke Før Tyn – Adresse: Old Town Square, Old Town, Prague 1

Dansehus – Adresse: Rasinovo nabrezi 80, New Town, Prag 2

Ejendomsteatret – Adresse: Ovocny TRH 1, Old Town, Prague 1

Flyrejser til Prag

Du kan nemt bestille billige flybilletter til Prag fra overalt i UK til en pris så lav som £ 69,00 med en rabat på £ 5,00. MyPrague tilbyder billige flybilletter til Prag fra London Heathrow, Gatwick, Stansted, City Airport, Birmingham, East Midlands osv. Du kan også bestille sidste minut flyvninger til Prag og få rabat. Flyvningen booking facilitet leveres online. Du kan også tjekke for hotel booking og storbyferie pakker. Således ved Myprague, vil du finde alt, hvad du behøver for en nice korte pauser i Prag.

Prag City Guide

Hvad man skal gøre og se i og omkring Prag

Prague Castle
Tidligere residens for fyrster og konger af Bohemia og nu sæde for præsidenten, Prag Slot er en iboende del af Prag og et vidunderligt sted at udforske med sine kronjuveler, St. Vitus Katedral og vagtskiftet på slottet gates . Eventuelle litterære fans vil også være interesseret i at besøge Golden Lane i slotsparken, hvor Franz Kafka engang boede.

Charles Bridge
Karlsbroen er syder af aktivitet dag og nat og er en vigtig del af denne pulserende by, ikke mindst fordi det er den vigtigste færdselsåre forbinder den gamle bydel med Mala Strana på den modsatte side af floden. Foret med souvenir bevoksninger og talentfulde kunstnere og musikere denne 13. århundrede bro altid gør for en underholdende spadseretur.

Astronomical Clock
Prags astronomiske ur kan findes på siden af ​​det gamle rådhus. Dateres tilbage til det 15. århundrede denne storslåede stykke tid er let at få øje som typisk en menneskemængde samler foran det hver hele time i tide til procession af de tolv apostle, hvor en lille faldlem Åbner og Kristus fører an foran sine disciple.
Prag1
Josefov – Prag Ghetto
Prags jødiske kvarter er hjemsted for nogle af de byer mest farverige og vidunderlige bygninger såsom den lyse Jubilee synagoge og den gotiske stil Gamle-Nye Synagoge dateres tilbage til det 13. århundrede. Det er også hjemsted for den nye jødiske kirkegård, hvor Franz Kafka blev begravet.

Powder Tower
Går helt tilbage til 1475 Krudttårnet er den gotiske indgangen til den gamle bydel. Når en krudt depot (deraf navnet), i øjeblikket tårnet tjener som et museum med skærme på livet i middelalderen Prag, historien om byen og historie selve tårnet.

St Nicholas Church
Denne barokke kirke dateres tilbage til 1735 og står på stedet af en tidligere kirke. Med sin rene hvide facade denne smukke bygning er et beundringsværdigt aktiv for den gamle rådhusplads og har en lige så betagende interiør med fantastisk kalkmalerier. Det er ikke underligt, at klassiske koncerter afholdes i denne majestætiske omgivelser hele året.

Ejendomsteatret
Officielt åbnet i 1783, denne vidunderlige teater udstråler elegance og skønhed indefra og ud, og er berømt som rammen om premieren på Mozarts Don Giovanni. Tidligere privatejet teatret var anlagt af de tjekkiske Estates i 1798, deraf navnet.

Wenceslas Square
Tidligere Prags største hestemarked, Wenzelspladsen fungerer nu som den største shopping gade med den uofficielle titel af Prags parade jorden for en tid med national fest eller demonstration (som i den tid af anti-kommunistiske oprør). Pladsen er ledet af en statue af St. Wenceslas overskrævs sin hest, Prags national helt og Good King Wenceslas af julesang berømmelse.

Museum Kampa
Prags Museum Kampa huser kunstsamling af samlere Meda og Jan Mladek. Museet, en mølle i hjertet af byen, montrer Centraleuropæisk Modern Art, herunder skulpturer af Otto Gutfreund og malerier af František Kupka.

Petrin View Tower
Bygget i 1891 for Jubilee Exhibition, Petrin View Tower er en mindre udgave af Eiffeltårnet og står i en højde af 60m med 299 trin, der fører op til den øverste platform. The Tower blev genåbnet i 2002 efter en periode med genopbygning, hoved til toppen af ​​Petrin View Tower for en fantastisk udsigt over Prag.

Old Town Square
Denne historiske torv er et populært turistmål med seværdigheder såsom det astronomiske ur og fungerer også som et populært mødested. Det er også stedet for Prags årlige julemarked. I midten af ​​pladsen står Jan Hus Memorial rejst i 1915 for at markere 500 året efter hans død ved at brænde på grund af hans religiøse overbevisning.