Singaraja

Singaraja er den største by i det nordlige Bali i Indonesien, og den tidligere kolonimagt administrative hovedstad i ikke blot Bali, men hele Lesser Sunda-øerne ..

Singaraja stadig har nogle af fornemmelsen af en gamle koloniale hovedstad. Gaderne er bredere og mere storslået end andre steder i Bali og nogle af de gamle huse, der er fastsat i store haver huske dagen for længst forbi. Singaraja bare ser anderledes end andre byer i Bali. Dette er også et mærkbart multi etnisk by. Det arabiske indflydelse er især tydeligt i distriktet nær de gamle dokker kaldet Kampung arabiske og den største kinesiske tempel i Bali er her.

Dette er et vigtigt akademisk center med to univerisities, og antallet af studerende, der er bosiddende svulmer befolkningen til lige over 100.000, hvilket gør Singaraja Bali næststørste by.

Tourist Information Centre (DIPARDA), Jl Veteren (ved krydset af Jl Veteren og Jl Gajah Mada), ☎ 62 362 25.141. M-Sa 7:30 til 16:00. Det er det lokale turistkontor for North Bali og er en god kilde til information for lokale aktuelle begivenheder af interesse, såvel som standard attraktioner redigere